Ο κόουτς της Ομόνοιας, Σωφρόνης Αυγουστή, δήλωσε τα εξής μετά το φινάλε της αναμέτρησης απέναντι στον Εθνικό Άχνας για την 12η αγωνιστική.
Αναλυτικά:
«Δίκαια νικήσαμε. Δεχθήκαμε ένα γκολ στην πρώτη τελική του αντιπάλου και αντιδράσαμε. Ήταν καθαρές οι περιπτώσεις των δύο κιτρίνων καρτών. Από εκεί και πέρα δημιουργήσαμε πολλά προβλήματα στον Εθνικό Άχνας. Να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές που είχαν μια καλή εμφάνιση. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Πλέον βλέπουμε το επόμενο ματς με τον Οθέλλο σ’ ένα δύσκολο γήπεδο. Πρέπει να κτίσουμε σερί. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είδαμε κάποιους ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανταποκριθούν και σε άλλες θέσεις. Αυτό που με χαροποιεί πιο πολύ από όλα είναι οι τέσσερεις διαφορετικοί σκόρερ. Οι στατικές φάσεις μου αρέσουν πάρα πολύ γιατί έχουν κερδηθεί βαθμοί και πρωταθλήματα. Ευτυχώς σήμερα είχαμε δύο στημένες φάσεις που έγιναν γκολ».
Για τον Κακουλλή: «Θα δούμε τις εξετάσεις του και τι θα μας πουν οι γιατροί».
Για τον Αλιούμ: «Έπαιξε πολύ καλά σε άλλη θέση. Κάλυψε τους συμπαίκτες του αμυντικοί και σε κάποιες φάσεις τον κάλυψαν κι αυτοί. Ήταν καλός και αμυντικά, θέλουμε να συνεχίσει έτσι».