Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο πρόεδρος του Εθνικού, Κίκης Φιλίππου, για το θέμα των γηπέδων των προσφυγικών σωματείων κι αν υπάρχει πρόταση από την κυβέρνηση για ανέγερση κοινού γηπέδου για Ανόρθωση, Ν.Σαλαμίνα και Εθνικό. 
«Το θέμα της αναβάθμισης των τριών σταδίων άρχισε από την προηγούμενη κυβέρνηση λόγω των προβλημάτων που παρουσιάζουν.
Αποφασίστηκε να γίνει μία έρευνα από αρχιτέκτονες και πολιτικούς μηχανικούς. Δεν έχουμε πληροφόρηση για νέο γήπεδο. Είναι διαφορετικά τα πράγματα για τα προσφυγικά σωματεία, θα πρέπει να σταματήσουν να βλέπουν αριθμούς. Για 50 χρόνια βλέπαμε αριθμούς, ήταν το άκρων άωτον της κοροϊδίας.
Δεν ξέρω τι σκέφτονται κάποιοι. Το κάθε γήπεδο έχει επίσης και το σωματείο του, μαζευόμαστε και βρισκόμαστε όλοι μαζί. Δεν θα δεχθούμε αυτά που δεχθήκαμε εδώ και 50 χρόνια. Επίσημα δεν μας έγινε καμία πρόταση για κοινό γήπεδο. Έχουμε βγάλει το κόστος για αναβάθμιση των γηπέδων μας και τα παρουσιάσαμε πριν δύο μήνες. Δεν ξέρω αν είναι 59 εκατομμύρια ευρώ το συνολικό κόστος.
Θα γίνουν γήπεδα… νέας γενιάς. Μιλάμε για γκρέμισμα. Αυτό δεν θα γίνει την επόμενη χρονιά, αλλά σταδιακά στα επόμενα 4-5 χρόνια. Θα πέσουν τα πάντα, αλλά θα λειτουργεί το γήπεδο. Ο νυν πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας έδειξε ότι έχει διάθεση να βοηθήσει τα προσφυγικά σωματεία και να αναβαθμίσει τα γήπεδα. Χτίστηκε ένα γήπεδο στη Λεμεσό και δεν φοβηθήκαμε το κόστος, τώρα μιλάμε για τρία γήπεδα προσφυγικών σωματείων. Είναι ο φάρος της προσφυγιάς αυτά τα σωματεία και τα γήπεδα.
Πέρασαν 50 χρόνια, θα μείνουμε όπως είμαστε; Θα δοθούν τα χρήματα σε βάθος χρόνου. Πρέπει να αλλάξει η προσφυγική πολιτική. Έχουμε αποφασίσει. Θα αρχίσει από το ποδόσφαιρο η αντίδραση των προσφύγων. Υπήρχε η… κουφέτα ότι τον επόμενο χρόνο θα πάμε σπίτια μας, φτάσαμε στα 50 χρόνια. Το να τραγουδούν δέκα χιλιάδες κόσμο για την Αμμόχωστο στα παιχνίδια της Ανόρθωσης, δεν είναι μόνο οι… παλιοί, είναι και νέα παιδιά».