Για τη 13η στροφή της Λα Λίγκα η Βαλένθια επιβλήθηκε με σκορ 1-0 της Γρανάδα και έτσι τη βύθισε ακόμα πιο πολύ στο βαθμολογικό πίνακα.

Το πρώτο ημίχρονο χαρακτηρίζεται από νεύρα και δυνατές μονομαχίες μεταξύ των δύο ομάδων. Και ενώ φαινόταν πως έτσι θα κλείσει το ημίχρονο, ένα χτύπημα του Τορέντε στον Ντούρο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, οδήγησαν τον διαιτητή της αναμέτρησης να υποδείξει το σημείο του πέναλτι. Ο Πεπέλου στο 5΄ των καθυστερήσεων εκτέλεσε εύστοχα και πραγματοποίησε το τελικό όπως έμελλε 1-0.

Η Βαλένθια πήρε σημαντική νίκη πριν το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη αγωνιστική. Στον αντίποδα η Γρανάδα δίνει τελικό με τη Χετάφε την επόμενη εβδομάδα.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Μαμαρντασβίλι, Κορέια, Γκάμπριελ Παουλίστα, Μοσκέρα (89΄ Γκασιορόφσκι), Γκαγιά,   Πέρεθ, Πεπέλου (89΄ Γιάρεμτσουκ), Γκέρα, Λόπεθ, Ντούρο (72΄ Γκιγιαμόν), Αμαλά (24΄ Σέρτρζι Κανός – 72΄ Φουλκιέ).

ΓΡΑΝΑΔΑ: Αντρέ, Ρικάρντ (82΄Μαναφά), Τορέντε, Μιγκέλ, Νέβα (72΄Φερνάντεζ), Γκουμπάου (72΄ Ρουίθ), Βιγιάρ, Μελένδο (72΄ Πουέρτας), Ουζούνι (82΄ Καγιεχόν), Μπράιαν, Μπογέ.