O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, και ανάμεσα σε άλλα στην προπονητική ομάδα των γαλαζοκιτρίνων, χαρακτηρίζοντας την πανίσχυρη!
Αναλυτικά:
Για το ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ: «Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση και εξαιρετικό αποτέλεσμα για το ΑΠΟΕΛ. Προσθέτει κι άλλη αυτοπεποίθηση η οποία ήδη υπήρχε. Από τώρα και στο εξής, οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, πιστεύουν ακόμα περισσότερο στις δυνατότητες της ομάδας και θα τη στηρίξουν. Ήταν πειστική η εμφάνιση, το νέο μοντέλο όσον αφορά την προπονητική ομάδα φαίνεται να λειτουργεί. Ο Ντομίγκεζ δεν αφαίρεσε ποτέ από το κάδρο τον Σα Πίντο. Δείχνει χαρακτήρα αυτός ο άνθρωπος αλλά δείχνει και το επίπεδο του. Βλέπω να έχει βγει από το καβούκι του ο Νούνο Μοράις. Εμπνέει τα αποδυτήρια και το περιβάλλον την ομάδας και αυτή τη στιγμή ο σχηματικός της προπονητικής ομάδας είναι πανίσχυρος».
Αν μπορούσε να φέρει έναν ποδοσφαιριστή σε ποια θέση θα ήταν: «Θα ήθελα ένα κλασικό σκόρερ. Θα αισθανόμασταν όλοι πιο ασφαλείς. Παρόλα αυτά, μέσα από την απουσία αυτού του επιθετικού το ΑΠΟΕΛ βρίσκει γκολ από παντού. Στην πορεία του χρόνου θα θέλουμε δύο παίκτες… κυνηγούς που έχουν το γκολ».
Για τον Κβιλιτάια και αν περιμένει περισσότερα: «Περιμένουμε περισσότερα από τον Κβιλιτάια, δεν θα διαφωνήσω. Όσον αφορά την προσφορά του στην ομάδα πρέπει να έχει καλύτερη σχέση με το γκολ. Προσπαθεί, παλεύει μέσα στο γήπεδο αλλά περιμένεις περισσότερα από έναν επιθετικό κυρίως στην αποτελεσματικότητα. Στην πορεία θα χρειαστεί ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση η ομάδα».
Για το πρωτάθλημα
: «Είναι όλοι πολύ κοντά. Όπως έκανε την ανατροπή πριν από ένα-δύο μήνες το ΑΠΟΕΛ, μπορεί να συμβεί και με άλλες ομάδες. Η Ομόνοια αμφισβητήθηκε αλλά άρχισε να κάνει την αντεπίθεση της. Έχασε κάποια ματς με θεωρητικά πιο βατές ομάδες αλλά στα ντέρμπι πάει πάρα πολύ καλά. Η ΑΕΚ επίσης παρά την κακή αρχή, μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα.  Ο Άρης θα είναι εκεί. Θα είναι η ομάδα που θα μείνει μέχρι το τέλος εκεί γιατί έχει την ευκολία να νικήσει πιο μικρές ομάδες».