Και τώρα η ΑΕΛ. Με μοναδικό στόχο την 7ησερί νίκη στο πρωτάθλημα που θα εδραιώσει τη δυναμική και θα διατηρήσει την ομάδα στην 1η θέση, πριν πάει στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει τον Άρη στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής.
Δεν θα είναι καθόλου εύκολος ο αγώνας με την ΑΕΛ την μοναδική ομάδα που δεν νίκησε πέρσι το ΑΠΟΕΛ και μάλιστα δεν μπόρεσε να πετύχει έστω ένα γκολ.
Θυμίζουμε, 0-0 στο ΓΣΠ και ήττα 1-0 εκτός έδρας. Κάθε παιχνίδι όμως είναι διαφορετικό και έτσι θα το αντιμετωπίσουν οι «γαλαζοκίτρινοι» με μοναδικό στόχο να πάρουν ακόμα τρεις βαθμούς.
Είναι πάντως ξεκάθαρη η αγωνιστική εικόνα. Η ομάδα του Σα Πίντο, αρχίζει να…τρέχει με πολύ καλό δείγμα στο γήπεδο και ειδικά η τελευταία νίκη και εμφάνιση, φτιάχνει την όρεξη και στον κόσμο για να πάει το Σάββατο στο ΓΣΠ και όλα συνηγορούν ότι τα εισιτήρια θα επιστρέψουν σε διψήφιο αριθμό.
Από αγωνιστικής πλευράς, δεν υπάρχει καμία άλλη απουσία. Ενδεχομένως να είναι έτοιμος ο Σαρφό, έχει πιθανότητες να επιστρέψει ο Ντβάλι και αν όλα πάνε καλά, μόνο ο Γουίλσον θα μείνει εκτός.
Από την στιγμή μάλιστα που άνοιξε το rotation του Σα Πίντο, δεν υπάρχει ανησυχία για το ποιοι θα αποτελούν την 11άδα και ποιοι επίσης θα μπαίνουν αλλαγή στο γήπεδο.


Στο μεταξύ, το δικό της…τρέξιμο κάνει και η διοίκηση, για να ανταποκριθεί στις οικονομικές της υποχρεώσεις.
Οι ποδοσφαιριστές θέλουν να πληρώνονται με τη μικρότερη καθυστέρηση και πλέον, είναι ένα τεράστιο στοίχημα για τον πρόεδρο και τους συνεργάτες του, να μπορέσουν να κρατήσουν κατά τρόπο ομαλό τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Οι δυσκολίες πάντως παραμένουν, με παράλληλη όμως συνεχή προσπάθεια ώστε κάθε μήνα να λαμβάνουν τα χρήματα τους οι υπάλληλοι. Είτε είναι ποδοσφαιριστές είτε είναι προπονητές, είτε υποστηρικτικά μέλη της ομάδας.