Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Καζαμίας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

Για την ισοπαλία με την ΑΕΖ: «Με τον τρόπο που εξελίχθηκε το παιχνίδι μας αφήνει μια πικρή γεύση. Το γυρίσαμε, το κρατάγαμε το σκορ μέχρι το 90’ και ισοφαριστήκαμε μετά από ένα λάθος δικό μας. Θέλουμε να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο και η πραγματικότητα είναι αυτό που είπε ο προπονητής μας, ότι και σε αυτή τη μέτρια αγωνιστικά μέρα καταφέραμε να μην χάσουμε».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Πάφος FC: «Είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος αλλά έχουμε όλα τα χαρακτηριστικά για να νικήσουμε τον αγώνα. Πάντα στόχος είναι η νίκη με οποιονδήποτε αντίπαλο και σε οποιαδήποτε έδρα. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά έχουμε πολύ καλή ομάδα. Δύσκολα χάσαμε από τον Άρη, σταθήκαμε καλά στην «ΑΡΕΝΑ» και στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», δεν χάσαμε από τον Απόλλωνα, σταθήκαμε καλά και στο ΓΣΠ με το ΑΠΟΕΛ».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Δεδομένα εκτός είναι ο Μπεχαράνο που χάνει τα ματς με Πάφος FC και Ομόνοια. Ο Καρλίτος επιστρέφει. Περιμένουμε τα αποτελέσματα εξετάσεων του Ντάτκοβιτς».

Για τον κόσμο: «Το ελάχιστο που οφείλουμε στην ομάδα, στον προπονητή και στους παίκτες είναι η παρουσία μας. Ο κόσμος είναι εκεί αλλά θέλουμε το κάτι παραπάνω και αυτό είναι ένα κατάμεστο γήπεδο χωρίς άδεια καθίσματα».

Για την διαιτησία και την φάση που δόθηκε πέναλτι εναντίον σας και την επεξήγηση από την ΚΟΠ: «Δεν περίμενα την επεξήγηση από την ΚΟΠ. Η φάση κρίθηκε στα μάτια του κόσμου από εκείνη την στιγμή και αν χρειαζόταν να καλεστεί ή όχι από το VAR και αν χρειαζόταν ο διαιτητής να μην ακολουθήσει τον VARίστα. Είναι καθαρό το τι συνέβη εκεί χωρίς αν έχω δει την επεξήγηση από την ΚΟΠ»

Για τις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την ΑΕΖ; «Ήταν άτυχη στιγμή για εμένα, θέλω να απολογηθώ, έκανα λάθος. Δεν πρέπει να λέμε κουβέντες παραπάνω. Απολογούμαι και στον ίδιο και στο φίλαθλο κοινό».