Στην ΑΕΛ, η χρονιά δεν κυλάει όπως θα ήθελαν όλοι στην ομάδα και σίγουρα αυτό προβληματίζει… Η ομάδα έχει μείνει πίσω από τους αρχικούς της στόχους και αν δεν θέλει να τους αναθεωρήσει, θα πρέπει να παρουσιαστεί πολύ καλύτερη στην συνέχεια. Το πιο ανησυχητικό στην μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας, είναι ότι δεν πείθει πως μπορεί να τα καταφέρει, εκτός και αν ανεβάσει τόσο πολύ την απόδοση της, κάτι που αν γίνει θα αλλάξει και τα δεδομένα.
Παρ’ όλα αυτά, είναι στο χέρι της ΑΕΛ ή αν προτιμάτε στα πόδια των ποδοσφαιριστών της ομάδας να αντιστρέψουν την κατάσταση.  Ο Τόνι Κόσκελα έχει μάθει καλύτερα τους ποδοσφαιριστές του και αυτό θα τον βοηθήσει περισσότερο. Ο Φιλανδός κόουτς θα θέλει να δει και την ομάδα του να βάζει κάποια από τα δικά του στοιχεία στο παιχνίδι της, αλλάζοντας αρκετά πράγματα στο τρόπο παιχνιδιού της.
Ο Τόνι Κόσκελα θα στερηθεί στον αγώνα με την Καρμιώτισσα τον Μεντόζα λόγω καρτών. Ο Φιλανδός όπως είναι λογικό θα προβει σε αλλαγές στην ενδεκάδα, σε μια προσπάθεια να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.  Οι Ντέγοεστ, Κα,  Φιλίπποβιτς και Μόρσεί διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα, ενώ δεν αποκλείεται οι αλλαγές να αγγίξουν και άλλες θέσεις.

Μιχαήλ Αριστείδου