Στο πρώτο σετ ο Παναθηναϊκός πήρε πολύ γρήγορα μία διαφορά τεσσάρων πόντων (1-5), αναγκάζοντας τον προπονητής της Σουσά να καλέσει άμεσα time out. Οι «πράσινοι» διατηρούσαν απόσταση από τους Αζέρους, απόσταση η οποία πότε μεγάλωνε, πότε μειωνόταν από τα σερί των γηπεδούχων. Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου βρήκε ένα καλό σερί στο τέλος φτάνοντας να έχει πέντε set point (19-24). Χάνοντας μόλις ένα, κατάφερε να κλείσει το σετ με 20-25.
Αντίστοιχης ποιότητας ήταν και το δεύτερο σετ, μόνο που ο Παναθηναϊκός δεν άφησε την Σουσά να πλησιάσει στο σκορ. Οι «πράσινοι» έφτασαν να προηγούνται μέχρι και δέκα πόντους, φτάνοντας στο 14-24. Εκεί, οι Αζέροι έκαναν ένα μικρό σερί 3-0, με τον Παναθηναϊκό να διπλασιάζει στη συνέχεια τα σετ του με σκορ 17-25.
Στο τρίτο σετ, ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος έκανε ροτέισον, αλλάζοντας τον πασαδόρο της ομάδας και τον έναν εκ των δύο ψηλών. Ιερεθουέλο και Παπαγγελόπουλος πήραν χρόνο συμμετοχής με τον πρώτο να βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματα του. Η Σουσά είχε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του σετ, με τους «πράσινους» να μειώνουν στο ελάχιστο με τον Ερνάντες στο σερβίς (17-16). Οι γηπεδούχοι πήραν ξανά μικρό προβάδισμα, ωστόσο ξανά ο Παναθηναϊκός μείωσε και ανέτρεψε το σκορ με τον Κασαμπαλή να δυσκολεύει την υποδοχή τους. Το 20-25 ήταν το σκορ του τρίτου σετ, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει τη νίκη με 3-0 σετ.