Για όλα όσα αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Φανούριος Κωνσταντίνου.

«Αυτό το οποίο μας προβληματίζει και μας πληγώνει είναι η αποκαρδιωτική εικόνα καθώς με Ομόνοια και ΑΕΚ ήταν διαφορετική η παρουσία. Περιμέναμε αντίδραση και χαρακτήρα αλλά δεν ανταποκριθήκαμε και η Ανόρθωση μας νίκησε δίκαια».

Που οφείλεται όλο αυτό; «Είμαστε νέα ομάδα, δεν έχουμε την ραχοκοκαλιά των προηγούμενων χρόνων με παίκτες που είναι καιρό μαζί. Από κει και πέρα το να κλαίμε δεν είναι στο DNA του Απόλλωνα. Έγιναν συζητήσεις και ενέργειες από το δ.σ. τις τελευταίες μέρες και από το προπονητικό τιμ και υπάρχει η επόμενη ημέρα. Για εμάς είναι τεράστιας βαθμολογικής σημασίας το ματς με τον Εθνικό στο Δασάκι και πρέπει να εξέλθουμε από αυτή την κατάσταση το συντομότερο για να μην χάσουμε όλους τους στόχους στο πρωτάθλημα. Η μπάλα είναι στα πόδια των παικτών, θα τους στηρίξουμε για πολλοστή φορά, δεν έχουμε άλλη επιλογή, δε θα εγκαταλείψουμε την ομάδα και προχωράμε» .

Είναι μέχρι να έρθει μια νίκη; «Το πρόβλημα περισσότερο είναι ψυχολογικό».

Για τις ενέργειες που έγιναν και για τις οποίες έκανες λόγο προηγουμένως: «Τα ανέλαβε ο πρόεδρος με τους συνεργάτες του. Δεν είναι της ώρας να πούμε τι λέχθηκε. Πρέπει να αντιληφθούν οι ποδοσφαιριστές σε ποια ομάδα αγωνίζονται, ποιες είναι οι ευθύνες τους, απέναντι στα συμβόλαια τους και τον κόσμο που τους ακολουθεί κάθε παιχνίδι».

Μερίδα του κόσμου τα είχε και με τον προπονητή: «Δεν είναι θέμα να στοχοποιούμε τον προπονητή ή τους ποδοσφαιριστές. Και στις νίκες και στις ήττες όλοι καρπώνονται το μερίδιο που τους αναλογεί. Όλοι είμαστε στο Κολόσσι, θα βοηθήσουμε την ομάδα και πρέπει να βρει τον δρόμο της το συντομότερο δυνατό».

Υπάρχουν εκκρεμότητες στο οικονομικό; «Να ρωτήσετε όλους τους ποδοσφαιριστές να σας πουν ότι όλοι είναι πληρωμένοι μέχρι το τελευταίο σεντ».

Για τα αγωνιστικά: «Ο Σαγκάλ προπονείται κανονικά, πιο έντονα προπονείται και ο Πειμπέρνς. Τους θέλουμε όλους για να μας βγάλουν από αυτή την κατάσταση».

Για την φωτογραφία του Βλαμπουενά με ον Ελ Αραμπί που ξέσπασε σχόλια και συσχετίστηκε με τον Απόλλωνα: «Ο Βαλμπουενά είναι παγκόσμιας εμβέλειας παίκτης, εννοείται ότι συναναστρέφεται με ανθρώπους ανάλογου βεληνεκούς. Αλίμονο με όποιον βάζει φωτογραφία να συσχετίζεται με τον Απόλλωνα».

Για Χαμάς και Ντονιο: «Προπονούνται κανονικά, είναι εκτός λίστας και αυτός που θα αποφασίσει είναι ο κύριος Μιλόγεβιτς».