Ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή βρέθηκε σήμερα και η καταγγελία κατά της Ανόρθωσης για τα σοβαρά επεισόδια που προκάλεσε μερίδα οπαδών της στο παιχνίδι με την Δόξα στην Περιστερώνα.
Ο Αθλητικός Δικαστής επέβαλε πρόστιμο στην ομάδα για όλα όσα έγιναν στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής.

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ

Καταγγελία κατά της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Αμμοχώστου:
(α) για σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί της ομάδας πριν την έναρξη του αγώνα το χώρο της κερκίδας όπου βρίσκονταν. (Κινήθηκαν απειλητικά προς τα μέλη της Αστυνομικής δύναμης που βρισκόταν στο χώρο της κερκίδας βρίζοντας  τους και σπρώχνοντας τα προστατευτικά κάγκελα και περαιτέρω προκάλεσαν με την συμπεριφορά τους ζημιές στα ταμεία της ανατολικής κερκίδας και στον εξοπλισμό που εκδίδει τα εισιτήρια τραυματίζοντας την υπεύθυνη έκδοσης εισιτηρίων του ταμείου). Η πιο πάνω συμπεριφορά προκάλεσε την παρέμβαση της Αστυνομίας προβαίνοντας σε χρήση δακρυγόνων για δική της προστασία και για διάλυση των οπαδών κατά παράβαση των άρθρων 4(κβ), 5 και 9(η) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(β) για είσοδο  οπαδών στο στάδιο (στις κερκίδες χωρίς εισιτήριο), κατά παράβαση του όρου 20 του Κεφαλαίου Ι της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2023/2024 και του άρθρου 10.2(α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο.

Στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάσης περιόδου 2023-2024 ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς – ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου/22.10.2023 (8η Αγωνιστική).

ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΠΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ