Ο Χάρης Δούκας έκανε την ανατροπή στα προγνωστικά για τον Δήμο της Αθήνας και στον δεύτερο γύρο των εκλογών αναδείχτηκε νικητής. Ένα από τα πρώτα ερωτήματα που προέκυψαν, ήταν για τη στάση που θα έχει ο νέος δήμαρχος για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό και τη Διπλή Ανάπλαση. Προεκλογικά δεν συζητήθηκε επαρκώς το θέμα, ωστόσο ο Χάρης Δούκας είναι θετικά διακείμενος για να ολοκληρωθεί το έργο.

Η εφημερίδα «Live Sport» επικοινώνησε με συνεργάτες του νέου δημάρχου, οι οποίοι εμφανίστηκαν καθησυχαστικοί αναφορικά με το ζήτημα. Ξεκαθάρισαν πως ο Δούκας τάσσεται υπέρ της Διπλής Ανάπλασης και της κατασκευής των γηπεδικών εγκαταστάσεων που έχουν δρομολογηθεί. Δεν έχει καμία πρόθεση να παρεμποδίσει το έργο, αλλά αντίθετα θα επιχειρήσει να το προχωρήσει με ταχείς ρυθμούς.

Εξάλλου, οι συνεργάτες του Δούκα τόνισαν πως αποτελεί προτεραιότητα η δημιουργία πάρκου έκτασης 200 στρεμμάτων στον Ελαιώνα.

Παράλληλα, στην ευθύνη του δήμου βρίσκονται και τα συνοδά έργα, πέρα από την κατασκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων που έχουν ήδη βρεθεί οι ανάδοχοι. Στόχος του νέου δημάρχου είναι να μην καθυστερήσουν τα συνοδά έργα, μιας και το χρονοδιάγραμμα είναι σφιχτό για την υλοποίηση του πρότζεκτ.

Το επιτελείο του Δούκα θα ενημερωθεί τις επόμενες μέρες από την ομάδα του Κώστα Μπακογιάννη για όλα όσα αφορούν τη Διπλή Ανάπλαση και στη συνέχεια θα προγραμματιστούν συναντήσεις με την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό για να γνωριστούν και να συντονιστούν το συντομότερο δυνατό.