Εξαιρετικό είναι το ξεκίνημα του Μέισον Γκρίνγουντ με τη φανέλα της Χετάφε έχοντας καταφέρει μέσα σε 5 συμμετοχές να πετύχει ένα γκολ και να μοιράσει μία ασίστ στην La Liga.
Ο νεαρός Άγγλος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην ισπανική ομάδα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία μάλιστα καλύπτει και περίπου το 70% του μισθού του.
Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του το TeamTalk, οι “Κόκκινοι Διάβολοι” θέλουν να εκμεταλλευτούν τις καλές εμφανίσεις του Γκρίνγουντ και προσδοκούν να καταφέρουν να τον πουλήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι με ένα ποσό κοντά στα 25.000.000 ευρώ.
Ο Γκρίνγουντ βρίσκεται στα ραντάρ και της Σεβίλλης ενώ δεν αποκλείεται στην πορεία της χρονιάς να ενδιαφερθούν και άλλοι σύλλογοι για την απόκτησή του.