Ο Λιονέλ Μέσι είναι με κάθε επισημότητα, ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του MLS, με ετήσιο μισθό τα 20,5 εκατ. δολάρια.
Η Ίντερ Μαϊάμι έγινε ο σύλλογος με το υψηλότερο μισθολογικό κόστος στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ βρίσκεται στην πρώτη θέση με 39,4 εκατομμύρια δολάρια, μπροστά από την Τορόντο (32,3 εκατομμύρια δολάρια) και τους Λος Άντζελες Γκάλαξι (25 εκατομμύρια δολάρια). Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι Λος Άντζελες (20,8 εκατομμύρια δολάρια) και οι Σικάγο Φάιαρ (20,4 εκατομμύρια δολάρια).
Ο αριθμός ανακοινώθηκε επίσημα από το επαγγελματικό πρωτάθλημα της Αμερικής, με τις ετήσιες αποδοχές του Μέσι να είναι υψηλότερες από αυτές που ανακοινώθηκαν, αφού δεν περιλαμβάνονται οι συμφωνίες χορηγίας. Ο ένας εκ των ιδιοκτητών της Ίντερ Μαϊάμι, Χόρχε Μας, δήλωσε στην «El País» ότι ο μισθός του Pulga, ο οποίος περιλαμβάνει και ένα μέρος από το συμβόλαιο της «Apple TV», κυμαίνεται μεταξύ 50 και 60 εκατομμυρίων δολαρίων.
Στη σχετική λίστα ακολουθούν οι Λορέντσο Ινσίνιε της Τορόντο με εγγυημένο μισθό τα 15.400.000 δολάρια και ακολουθεί ο Ερντάν Σακίρι της Σικάγο Φάιαρ, με αποδοχές τα 8.153.000 δολάρια.