Στην Βουλγαρία θεωρούν τελειωμένη την μετακίνηση του Στάνμιρ Στοίλοφ στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ και τα δημοσιεύματα εντάθηκαν μετά και την γνωστοποίηση της τιμωρίας του Σα Πίντο για την οποία ενημερώθηκαν οι συνάδελφοι.

Δημοσίευμα της έγκυρης ιστοσελίδας Blitz.bg αναφέρει τα ακόλουθα (πατήστε πάνω στην φωτογραφία για να δείτε το δημοσίευμα):

Η Δικαστική Επιτροπή της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου τιμώρησε τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ Ρικάρντο Σα Πίντο για 4 μήνες. Στον Πορτογάλο επιβλήθηκε ποινή για το χτύπημα που προκάλεσε στον βοηθό προπονητή της Ανόρθωσης στον αγώνα των δύο ομάδων.
Ο Σα Πίντο δεν θα παραμείνει στην  θέση του στο ΑΠΟΕΛ  και το συμβόλαιό του θα λυθεί πρόωρα. Ο κυπριακός σύλλογος δεν θα καταβάλει αποζημίωση στον… νταή και θα προσλάβει τον Στάνιμιρ Στοΐλοφ ως αντικαταστάτη του.
Η λύση του συμβολαίου του Σα Πίντο θα γίνει επίσημη τη Δευτέρα. Στη συνέχεια, ο Στοίλοφ αναμένεται στη Λευκωσία για να υπογράψει το συμβόλαιό του. Μαζί του θα ταξιδέψει και ο βοηθός του Τσάνκο Τσβετάνοφ. Ο Στοΐλοφ θα έχει την ευκαιρία να μπει στο νέο περιβάλλον την κατάλληλη στιγμή λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των εθνικών ομάδων.

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΝ TOPSPOR.BG (πατήστε πάνω στην φωτογραφία για να δείτε το δημοσίευμα).