Προπώληση εισιτηρίων 7ης αγωνιστικής και διοργάνωση αναβληθείσας πορείας Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαίμαχων ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει για τις λεπτομέρειες του αγώνα της 7ης Αγωνιστικής με αντίπαλο την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, που είναι ορισμένος την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 19:00, στο VITEX ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα έχει ξεκινήσει από σήμερα (03/10) και θα ολοκληρωθεί μέχρι και τις 16:00 πριν την έναρξη του αγώνα. Οι ενδιαφερόμενοι / ες θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια και διαδικτυακά από την πλατφόρμα http://salamina.stadium-360.net/.

Τα ταμεία και οι είσοδοι του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30.
Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως ακολούθως και καλούνται οι φίλοι της ομάδας μας να εξασφαλίσουν έγκαιρα το εισιτήριο τους για αποφυγή ταλαιπωρίας:

• Γενική είσοδος: 15 ευρώ
• Μαθητικό εισιτήριο: 10 ευρώ
• Παιδικό: 1 ευρώ

Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις, βοήθεια ή και προμήθεια εισιτηρίου μπορείτε να επικοινωνείτε με το Σωματείο στο 7000 1948 σε ώρες γραφείου (09:00-13:00, 15:00-18:00).

Την Παρασκευή και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί και η αναβληθείσα πορεία του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαίμαχων του Σωματείου μας στα πλαίσια των 75χρονων της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ.

Η πορεία θα ξεκινήσει η ώρα 17:00 από τον κυκλικό κόμβο του λιμανιού Λάρνακας μέχρι το Στάδιο «Vitex Αμμόχωστος Επιστροφή», με δάδες και πανό αφιερωμένα στην κατεχόμενη μας πόλη, Αμμόχωστο.

Περισσότερες λεπτομέρειες σε ανακοίνωση που θα ακολουθήσει

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ