Καταρρακτώδεις βροχές και ισχυροί άνεμοι παρατηρούνται το μεσημέρι σε διάφορες περιοχές της Κύπρου.

Σημειώνεται ότι λόγω της έντονης βροχόπτωσης δρόμοι έχουν πλημμυρίσει, η ορατότητα είναι χαμηλή, ενώ παρατηρούνται και κατολισθήσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συσσώρευση νερού παρατηρείται στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, στο ύψος της Καλαβασού, λόγω έντονης βροχόπτωσης.

Λόγω έντονης βροχόπτωσης, συσσώρευση νερού στο οδόστρωμα και κατολισθήσεων όγκων χώματος και πετρών οπαρατηρείται και στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λ/σού – Πάφου, παρά τη σήραγγα, έχει καταστεί επικίνδυνο και στις δύο κατευθύνσεις.

Ο δρόμος Τσάδας – Πόλης Χρυσοχούς, έχει καταστεί επίσης επικίνδυνος, ενώ στην περιοχή Λατσιών, η ορατότητα είναι πολύ περιορισμένη.

Επίσης, λόγω λάσπης στο οδόστρωμα κ κατολισθήσεων όγκων χώματος κ πετρών, ο δρόμος Νικόκλειας – Τροόδους,  έχει καταστεί επικίνδυνος.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα.

Υπενθυμίζεται ότι, σε ισχύ βρίσκεται Κίτρινη Προειδοποίηση για καταιγίδες και χαλαζόπτωση από σήμερα η ώρα 10:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα.

Διακοπές ρεύματος λόγω κεραυνών σε διάφορες περιοχές της Κύπρου

No description available.

No description available.

No description available.

No description available.