Ένα μυϊκό πρόβλημα του Ροδόλφο Πισάρο προστέθηκε στην λίστα με τα ζητήματα τραυματισμών που απασχολούν την Ένωση πριν από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.
Μία δυσάρεστη έκπληξη προέκυψε στην προπόνηση της Τρίτης (17/10) για την ΑΕΚ και αφορά στον Μεξικανό μεσοεπιθετικό, Ροντόλφο Πισάρο.
Ο Πισάρο υποβάλλεται σε θεραπεία για ένα μυϊκό πρόβλημα που αντιμετωπίζει και θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του τις αμέσως επόμενες μέρες. Από εκεί και πέρα, τα νέα είναι σχεδόν ίδια για τους Λιβάι Γκαρσία και Τσούμπερ.
Συγκεκριμένα, ο Λιβάι Γκαρσία συνεχίζει την θεραπεία του, ενώ ο Τσούμπερ ακολουθεί το ατομικό του πρόγραμμα, αλλά ως φαίνεται έχει πιθανότητες για το ματς με την Τρίπολη. Ενώ σε ό,τι αφορά τις επιστροφές των διεθνών, σήμερα ήταν η πρώτη με τον Ντομαγκόι Βίντα να επιστρέφει στη βάση του.
Να θυμίσουμε, πως η ΑΕΚ αναμένει τα νέα και από τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που ένιωσε ενοχλήσεις στο ματς της Σερβίας με την Ουγγαρία. Οι Σέρβοι έγραφαν για δύο εβδομάδες απουσίας, όμως η ΑΕΚ περιμένει να δει τις εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.