Ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι, παραχώρησε δηλώσεις σε Μέσο της Ρωσίας και αναφέρθηκε στο πως βλέπει την εκκίνηση της ομάδας του τη φετινή σεζόν, μίλησε για το Γιουρόπα Λιγκ, ενώ έκανε στάθηκε και στο πρωτάθλημα.
Αναλυτικά:
«Πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο και είμαστε ικανοποιημένοι με το πως αρχίσαμε τη σεζόν στο Γιουρόπα Λιγκ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αυτή είναι η πρώτη φορά που τα παιδιά έχουν τέτοια εμπειρία, τόσους συνεχόμενους σημαντικούς και δύσκολους αγώνες, οπότε πιστεύω ότι τα πάμε έως τώρα. Είναι ξεκάθαρο ότι ειδικά στο πρωτάθλημα θέλουμε να επιτύχουμε τον στόχο μας και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Όταν είσαι πρωταθλητής, οι αντίπαλοι σε βλέπουν διαφορετικά, σε αντιμετωπίζουν διαφορετικά. Οι παίκτες μου, ειδικά στα δύο τελευταία ματς, έκαναν φανταστική δουλειά αν αναλογιστούμε και το φορτωμένο πρόγραμμα».
Για το Γιουρόπα Λιγκ και ποιος είναι ο στόχος: «Μάλλον θα ήταν λάθος να το πούμε αυτό. Είναι η πρώτη μας φορά που συμμετέχουμε στην Ευρώπη και ακόμα προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματά μας. Προσπαθούμε να καταλάβουμε πόσο έτοιμοι είμαστε και τι ματς λείπει. Θα βλέπουμε κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια αλλά νομίζω ότι παίξαμε πολύ καλά στα δύο πρώτα ματς».