Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην μέλους του δ.σ του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου.

-Για την Εθνική: «Υπάρχουν πολλοί λόγοι. Εγώ πιστεύω ότι έχουμε αρκετούς καλούς Κύπριους παίκτες, αλλά όχι την ποιότητα που είχαμε παλαιότερα. Ήταν πιο ψηλού επιπέδου. Αν χαλαρώσεις λίγο, μπορείς να πάθεις μεγάλη ζημιά. Με ξάφνιασε το 9-0 της Ελπίδων. Πρέπει να παίζεις με όλες σου τις δυνάμεις, να είσαι συγκεντρωμένος. Αν χαλαρώσεις, επέρχεται πανωλεθρία».

-Για το πρωτάθλημα: «Είναι σε καλό επίπεδο, αν λάβουμε υπόψη ποιοι είμαστε. Είναι πολύ καλό το πρωτάθλημα μας. Ο Άρης είναι πιο έμπειρος πλέον κι έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, η Πάφος FC έχει ποιότητα. Η Ανόρθωση και η Ομόνοια βελτιώθηκαν πολύ. Ο Απόλλων κερδίζει αγώνες και χρόνο. Η ΑΕΚ ήταν η αδυναμία μου τα τελευταία χρόνια, λόγω του τρόπου παιχνιδιού της αλλά φέτος δεν ξέρω τι άλλαξε. Δέχεται εύκολα γκολ. Πιστεύω όμως ότι θα βρει το δρόμο της».

-Για το ΑΠΟΕΛ: «Έδειξε ότι μπορεί να είναι και φέτος ανταγωνιστικό. Ας μη ξεχνάμε ότι τα τελευταία δύο χρόνια, έστω κι αν δεν ήταν στα καλύτερά του, διεκδίκησε μέχρι το τέλος το πρωτάθλημα. Οι αδυναμίες όμως που έδειξε δεν διορθώθηκαν, με αποτέλεσμα να φανερωθούν στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος και του στοίχισαν. Όμως ανεβαίνει και κερδίζει αγώνες. Αναμένουμε ότι με την επιστροφή των ποδοσφαιριστών στο μεσοεπιθετικό τομέα ότι θα βελτιωθεί περισσότερο, κυρίως του Δώνη που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω. Παραμένουν οι αδυναμίες αλλά είναι σε πορεία βελτίωσης. Αν βρει την ευελιξία στην επίθεση και ξεφύγει από τα στερεότυπα, μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα».

-Για τις διαφορές Άρη-Πάφος FC: «Ο Άρης παίζει πιο επιθετικά γενικά ως ομάδα, η Πάφος FC βασίζεται περισσότερο στους τρεις επιθετικούς της. Αν τους σταματήσεις, βραχυκυκλώνεται λίγο. Ο Άρης είναι πιο ευέλικτη ομάδα. Έχει περισσότερους παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Έχει κάποια προβλήματα στην άμυνα λόγω του ότι η ποιότητά της δεν είναι η ίδια με την μεσοεπιθετική του γραμμή αλλά και του τρόπου που αγωνίζεται. Πιστεύω όμως ότι θα είναι εκεί, ο Άρης είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα».

-Για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Δεν του χάρισε κανείς τίποτε, το κέρδισε με τη δουλειά του και την αφοσίωσή του. Όταν ασχολείται επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, τίποτα δεν είναι αστείο γι’ αυτόν. Όταν ήμασταν σε ένα σεμινάριο στη Ρόδο και ερχόταν η ώρα του να μιλήσει, δεν δεχόταν από κανέναν να μιλάει ή να πει κάποιο αστείο. Είναι απίστευτος ο επαγγελματισμός του. Όσα χρόνια ήταν ο Γιοβάνοβιτς στο ΑΠΟΕΛ, κανείς δεν μπήκε στα αποδυτήρια. Μια φορά είχα ένα πρόβλημα και μου είπε ο γιατρός να μπω στα αποδυτήρια για να μου βάλει ένεση και αρνήθηκα, διότι ήξερα ότι ο Ιβάν δεν ήθελε να μπαίνει κανείς».