Με την επιστροφή των διεθνών (αναμένεται την Τετάρτη στην Κύπρο ο Μπέλετς) το ΑΠΟΕΛ φουλάρει για την αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα.
Ο Σα Πίντο μαζί με το Ζοσέ Ντομίγκες αναλύουν τα αγωνιστικά δεδομένα και αναλόγως θα ετοιμάσουν την 11άδα.
Το δίδυμο από την Πορτογαλία, δεν αναμένεται να προβεί σε πολλές αλλαγές, όμως με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Μαρκίνιος πρέπει να βρει λύση αριστερά στην επίθεση και όπως όλα δείχνουν, εκεί φαβορί για να αγωνιστεί, είναι ο Σταύρος Γαβριήλ, αφού πρόκειται για τη φυσική θέση του Κύπριου διεθνή άσου.


Αν επιβεβαιωθεί το σενάριο που θέλει έτοιμο τον Κβιλιτάια, τότε θα πάρει τη θέση του σαν φορ, με τον Γαβριήλ να είναι αριστερά και τον Ντογκαλά δεξιά.
Στην 11άδα προβλέπεται να επιστρέψει ο Κοσταντίνοφ (συγκριτικά με τον Οθέλλο) ενώ το ερωτηματικό αφορά τον Ντβάλι ο οποίος δεν είναι σίγουρος ότι θα αγωνιστεί, λόγω του τραυματισμού που υπέστη.
Πάει μεν καλύτερα ο Γεωργιανός, αλλά ενδεχομένως να ην ρισκάρει τη συμμετοχή του ο Σα Πίντο, αφού έχει και τον Πέτροβιτς για παρτενέρ του Κρέσπο.
Ο επόμενες προπονήσεις θα καθορίσουν το σκηνικό, όμως παρά τις όποιες απουσίες είναι σε θέση η προπονητική ομάδα να παρατάξει μία καλή 11άδα ώστε η ομάδα να καταφέρει να συνεχίσει την νικηφόρο πορεία της.
Αναφορικά με τον Τάσο Δώνη, όπως γράψαμε ξανά, τόσο ο ίδιος, όσο και η ιατρική ομάδα θα αποφασίσουν αν πρέπει σε αυτό το ματς, ή στο επόμενο να συμπεριληφθεί στην αποστολή.