Η φερόμενη ως ερωμένη του Μπέκαμ, Ρεμπέκα Λος δήλωσε πως η ίδια ποτέ δεν αρνήθηκε τη σχέση της με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, ενώ τόνισε πως ούτε ο πρώην ποδοσφαιριστής το αρνείται στο ντοκιμαντέρ, αλλά χαρακτηρίζει γελοίους του ισχυρισμούς της ίδιας.

Το ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει τη ζωή του Ντέιβιντ Μπέκαμ βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων. Και αυτό γιατί ένα μεγάλο μέρος της σειράς εστιάζει σε ένα από τα πιο λαμπρά ζευγάρια της Showbiz, της Βικτόριας και του Ντέιβιντ, όταν μάλιστα ο δεύτερος ήταν ο μεγάλος ηγέτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μεταξύ των όσων μας παρουσιάζονται, αναλύεται και η “υπόθεση απιστία”ς του Ντέιβιντ Μπέκαμ, το 2003, την περίοδο που αυτός αγωνιζόταν για τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον ίδιο, όμως, μέχρι και σήμερα να αρνείται οποιαδήποτε σεξουαλική σχέση εκτός γάμου.

Μέσα στον απόηχο της συζήτησης περί απιστίας τα μέσα άρχισαν να δημοσιεύουν ότι ο ποδοσφαιριστής ήταν άπιστος με την Ρεμπέκα Λος.

Η Ολλανδή τοποθετήθηκε δημοσίως για την κατάσταση λέγοντας:

“Θα προτιμούσα να μην χρειαστεί να μιλήσω ξανά γι’ αυτό. Το έχω αφήσει πίσω μου και έχω προχωρήσει πολύ με τη ζωή μου. Όταν ήρθε αυτό το ντοκιμαντέρ προσπάθησα πολύ σκληρά να το αφήσω να περάσει και να συνεχίσω τη ζωή μου, αλλά πραγματικά με ενόχλησε η οπτική γωνία που χρησιμοποίησαν και το πώς έπαιξε την αφήγηση, πόσο παραπλανητικό είναι και πώς με κάνει να φαίνομαι σαν το κακό άτομο.

Φυσικά, είμαι κι εγώ ένοχη, αλλά χρειάζονται δύο και ποτέ δεν το αρνήθηκα. Είπε ότι οι ισχυρισμοί μου είναι γελοίοι – αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το αρνήθηκε”, δήλωσε αρχικά.

Όταν ρωτήθηκε αν έχει μετανιώσει που μίλησε δημόσια για το θέμα είπε ότι θα έπρεπε να το έχει κάνει με διαφορετικό τρόπο, αλλά εκείνη την εποχή αυτή η συμβουλή της είχε δοθεί.” Όλη η δύναμη ήταν στα μέσα ενημέρωσης… σήμερα όλη η δύναμη είναι στους δικηγόρους και όλοι πηγαίνουν νομικά, που είναι πολύ πιο ασφαλής οδός. Εύχομαι κάπως να είχα ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο, αλλά δεν μπορώ να γυρίσω πίσω στο χρόνο”