Το ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει τη ζωή του Ντέιβιντ Μπέκαμ και έκανε πρεμιέρα στις 4/10, βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων. Και αυτό γιατί ένα μεγάλο μέρος της σειράς εστιάζει σε ένα από τα πιο λαμπρά ζευγάρια της Showbiz, με τους δρόμους της Βικτόριας και του Ντέιβιντ να συναντώνται στο απόγειο της δόξας τους, όταν η πρώτη ήταν μέλος του ποπ συγκροτήματος Space Girls και ο δεύτερος πρωταγωνιστούσε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Μεταξύ των όσων μας παρουσιάζονται, αναλύεται και η υπόθεση απιστίας του Ντέιβιντ Μπέκαμ, το 2003, την περίοδο που αυτός αγωνιζόταν για τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον ίδιο, όμως, μέχρι και σήμερα να αρνείται οποιαδήποτε σεξουαλική σχέση εκτός γάμου.
Η Βικτόρια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος γιατί ένιωθα ότι ο κόσμος ήταν εναντίον μας. Εδώ είναι το θέμα – ήμασταν ο ένας εναντίον του άλλου, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Ξέρετε, μέχρι τη Μαδρίτη μερικές φορές ένιωθα σαν να είμαστε εναντίον όλων, αλλά ήμασταν μαζί, ήμασταν συνδεδεμένοι, είχαμε ο ένας τον άλλον.
Όμως όταν ήμασταν στην Ισπανία, δεν ένιωθα ότι είχαμε ο ένας τον άλλον. Και αυτό είναι λυπηρό. Δεν μπορώ καν να σας πω πόσο δύσκολο ήταν και πώς με επηρέασε. Ήταν ένας εφιάλτης. Ήταν ένα απόλυτο τσίρκο – και σε όλους αρέσει όταν το τσίρκο έρχεται στην πόλη, σωστά; Εκτός κι αν είσαι κι εσύ σε αυτό».

Μέσα στον απόηχο της συζήτησης περί απιστίας τα μέσα άρχισαν να δημοσιεύουν ότι ο ποδοσφαιριστής ήταν άπιστος με την Ρεμπέκα Λος. Αν και το όνομα της συγκεκριμένης γυναίκας δεν αναφέρεται σε κανένα σημείο του ντοκιμαντέρ, πολλοί χρήστες της επιτίθενται στα κοινωνικά δίκτυα.

 Το σχόλιο της Ρεβέκας Λος

Η Ολλανδέζα δημοσίευσε ένα σχόλιο για όσα μηνύματα δέχεται τις τελευταίες μέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Ευχαριστώ, δέχομαι τα δυσάρεστα σχόλια με όλο το χιούμορ που μπορώ να έχω».