Η περίπτωση της μεταγραφής του Ρομέλου Λουκάκου το περασμένο καλοκαίρι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σίριαλ. Η Ίντερ ήθελε να τα βρει με την Τσέλσι για να αγωνιστεί εκ νέου δανεικός στο Μιλάνο ο Βέλγος επιθετικός, όμως δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι οι εκπρόσωποί του διαπραγματεύονταν με τη Γιουβέντους.
Μία εξέλιξη που έχει ενοχλήσει τους ανθρώπους των «νερατζούρι», οι οποίοι ήταν έξω φρενών, με τον αντιπρόεδρο της ομάδας μάλιστα να εκφράζεται με πολύ σκληρά λόγια για εκείνον.
Αναφερόμενος σε όσα ειπώθηκαν στη μεταγραφική περίοδο για την περίπτωσή του ο Λουκάκου υποστήριξε ότι πάλεψε πολύ για να μην εκραγεί, χαρακτηρίζοντας πολλά από όσα «γράφτηκαν μ@λ@κίες».
Αναλυτικά:
«Έγραφαν ότι θα πάω σε μία συγκεκριμένη ομάδα, αλλά δεν είχε κανένα νόημα. Υπάρχουν απλά πολλοί άγνωστοι που τους αρέσει να μιλούν για μένα. Έχουν δημοσιευτεί πολλές μ@λ@κίες,.
Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους στην αίθουσα με γνωρίζουν. Ξέρετε ότι δεν μου αρέσει να υπεκφεύγω. Θα μιλήσω στην ώρα μου, αλλά αν έλεγα πραγματικά πώς έγιναν τα πράγματα το περασμένο καλοκαίρι, θα σοκάρονταν όλοι.
Υπήρχαν στιγμές που θα μπορούσα να είχα εκραγεί. Πριν από πέντε χρόνια μπορεί να το έκανα, αλλά τώρα δεν χάλασα την ενέργειά μου. Έμεινα σιωπηλός και επικεντρώθηκα στον εαυτό μου. Συγκεντρώθηκα σε αυτό που μπορώ να κάνω καλά: να παίζω ποδόσφαιρο».