Ο Τζέιμς Χάρντεν είναι έτοιμος να παίξει το τελευταίο του χαρτί για να αποχωρήσει με ανταλλαγή από τους Σίξερς. Ποιο είναι αυτό; Να γίνει… ανυπόφορος, προκειμένου η Φιλαντέλφεια να αναγκαστεί να τον παραχωρήσει με ανταλλαγή.
Αυτό ανέφερε το ESPN – και ακολούθως άλλα αμερικανικά ΜΜΕ – υποστηρίζοντας ότι παρά το γεγονός ότι ο “Μούσιας” θα δώσει πλέον το παρών στην προετοιμασία της ομάδας μετά την απουσία του από την Media Day των Σίξερς, σκοπεύει να κάνει αυτά που έκανε και στο – πρόσφατο – παρελθόν όταν ήθελε να αλλάξει ομάδα.
Υπενθυμίζεται πως όταν ο Χάρντεν ήθελε ανταλλαγή από τους Ρόκετς (την σεζόν 2020/21) προτίμησε να πηγαίνει σε πάρτι αντί να συμμετάσχει στην προετοιμασία της ομάδας, παίρνοντας παράλληλα πολλά κιλά, ενώ όταν ήθελε να αποχωρήσει από τους Νετς (την σεζόν 2021/22) ήταν εμφανώς αδιάφορος στους αγώνες, σε σημείο που παρατούσε φάσεις μέσα στο παιχνίδι.
Αυτό που μένει να φανεί βέβαια είναι αν οι Σίξερς θα “λυγίσουν” από τις τακτικές του Χάρντεν ή θα δείξουν υπομονή – όπως έκαναν με τον Μπεν Σίμονς την σεζόν 2021/22, όταν τον άφησαν εκτός ομάδας για 5 μήνες πριν τελικά τον παραχωρήσουν στους Νετς για χάρη του… Χάρντεν.