Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.
Αναλυτικά:
Για το 1-1 με τη Νέα Σαλαμίνα; «Διαφορετική εικόνα και πρόσωπο αλλά αποτέλεσμα που δεν μας βρίσκει ικανοποιημένους. Το πρώτιστο είναι το αποτέλεσμα και από μέρους μας αυτό μας ενδιαφέρει και δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».
Για τον Ντίμερς: «Το στενάχωρο είναι ότι έχει σκοράρει δύο γκολ και δεν συνδυάστηκαν με νίκη. Τον στενοχωρεί και τον ίδιο. Είναι παίκτης που ξέρουμε τι μπορεί να μας δώσει. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων και το πιο σημαντικό είναι να μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας».
Για τη φάση του πέναλτι: «Είμαστε οι πρώτοι που υποστηρίζουμε την κυπριακή διαιτησία. Το συγκεκριμένο λάθος από τον Κυριάκο Αθανασίου ήταν εξόφθαλμο και δεν μας αφήνει άλλη επιλογή από το να καταγγείλουμε τη διαιτησία. Λέμε ότι μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, σκεφτείτε πόσες λέξεις είναι η επαναληπτική προβολή».
Για την Πάφος FC και τα αγωνιστικά: «Από αύριο αρχίζει η προετοιμασία. Θα πάμε να αγωνιστούμε κόντρα σε μια ομάδα που έκανε καλή αρχή και θα διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια σημεία και κάποια να τα διατηρήσουμε. Κάσας και Γκιούρτσο θα τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Το πρόβλημα του Γκαλιόλο δεν είναι σοβαρό. Δεν θα είναι ο Μιλίτσεβιτς, θα χάσει δύο με τρεις εβδομάδες. Θα τον περιμένουμε μετά τη διακοπή».