Για όλα όσα αφορούν την Πάφος FC μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο διευθυντής της ομάδας Χάρης Θεοχάρους. Μίλησε για τη νίκη επί της ΑΕΖ και το παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΚ.
Για την εξέλιξη του πρωταθλήματος:
«Στο θέμα ανταγωνισμού είμαστε από τα καλύτερα στον κόσμο και στα πάνω και στα κάτω».
Φαίνεται να έχουν σμικρυνθεί οι διαφορές, ενώ δεν ξεχώρισε πολύ κάποια ομάδα: «Συμφωνώ απόλυτα αλλά από την άλλη είμαστε ακόμα στην 6η αγωνιστική, είναι νωρίς ακόμα. Δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα από τώρα. Όλες οι ομάδες είναι αρκετά καλές. Είδα μια ΑΕΖ που πήρε βαθμούς, παίζει επιθετικά, είχαν τις ευκαιρίες τους στο παιχνίδι μας και διεκδικούν όλοι τον κάθε αγώνα».
Πέτυχε γκολ και ο Βαλακάρι, το χρειαζόταν: «Ναι σίγουρα. Είναι παίκτης βαρόμετρο για την ομάδα μας. Στηριχθήκαμε πάνω του τα προηγούμενα χρόνια, είναι ποιοτικός παίκτης και βρίσκεται και αυτός τα πατήματα του. Ήρθαν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και μοιράζεται ο χρόνος. Ο Βαλακάρι είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει την διαφορά. Ένας καλός Βαλακάρι θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας».
Πότε θα επιστρέψει ο Μπρούνο; «Δεν είμαι σίγουρος αν θα προλάβει την ΑΕΚ, είναι ριψοκίνδυνο. Εξαρτάται και από το ιατρικό επιτελείο και από τον ίδιο αλλά δεν θα ρισκάρουμε την συμμετοχή του. Άρχισε πολύ καλά το πρωτάθλημα και ήρθε ο τραυματισμός του».
Για το ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ: «Παίζουμε κόντρα σε μια πολύ καλή μάδα που δεν πήρε τους βαθμούς που θα ήθελε. Δεν μας ξεγελά η βαθμολογική της θέση. Είναι μονόδρομος για εμάς η νίκη, μια νίκη που θα μας αφήσει στα ψηλά. Παίζουμε στην έδρα μας και είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου».
Για τα αγωνιστικά ενόψει ΑΕΚ: «Ο μόνος που επιστρέφει είναι ο Μποτσκάι ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Ο Κανέ θα επιστρέψει σε έναν μήνα, ενώ ο Μπρούνο δεν νομίζω να προλάβει το επόμενο παιχνίδι».