Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.

-Για τη νίκη επί του Εθνικού: «Μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, ανοίξαμε το σκορ πριν το 5λεπτο. Ήμασταν επιθετικοί, πετύχαμε και δεύτερο γκολ και είχαμε κι άλλες ευκαιρίες. Οι ποδοσφαιριστές χωρίς να έχουν μια τέτοια οδηγία κατέβασαν την ένταση έχοντας και το μυαλό τους στο παιχνίδι της Πέμπτης.

-Για τις δηλώσεις Άνχελ Λόπεθ ότι υπήρχε μια ομάδα στο γήπεδο στο β’ ημίχρονο: «Μας ξάφνιασαν οι δηλώσεις του. Αρχικά είπε ότι ο Άρης ήταν καλύτερος κι άξιζε τη νίκη. Ήταν αντιφατικές οι δηλώσεις του, ο καθένας έχει την άποψή του».

-Για τον αγώνα με την Μπέτις: «Είναι μια ομάδα με ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης. Είναι απίστευτη ομάδα, δεν είναι τυχαίο που κοστολογείται στα 200 εκατομμύρια ευρώ. Με αυτοπεποίθηση θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στην έδρα μας».

-Για τον κόσμο: «Πάμε καλά στην προπώληση, πιστεύω θα έχουμε το μεγαλύτερο αριθμό φιλάθλων κατά την ευρωπαϊκή μας παρουσία. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι περισσότεροι από τρεις χιλιάδες».

-Τα αγωνιστικά: «Ο Γιαγκό δεν έχει κάποιο θέμα, έμεινε εκτός αποστολής από τον αγώνα με τον Εθνικό για λόγους ξεκούρασης, ήρθε αργά από την Εθνική του. Ο Κοκόριν έχει ίωση κι ένα πρόβλημα στον προσαγωγό. Ο προπονητής μας είπε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι εκτός, αλλά θα περιμένουμε μέχρι την Τετάρτη. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του αλλά κρατάω μία επιφύλαξη».

-Για την ανανέωση του συμβολαίου του Μπένγκτσον: «Έχει δείξει φοβερά στοιχεία από τη μέρα που ήρθε. Είναι η δεύτερη του σεζόν στον Άρη και μετράει ήδη 50 συμμετοχές. Ήταν μια λογική εξέλιξη, είναι κι ο ίδιος χαρούμενος στον Άρη. Δεν είναι ο πρώτος που ανανεώνει και πιθανότατα όχι ο τελευταίος».