Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ιταλίας, ο διευθύνων σύμβουλος της ΊντερΜπέπε Μαρότα, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στα πλάνα των Μιλανέζων για το μέλλον.

Μάλιστα προανήγγειλε την έναρξη των συζητήσεων με τους Φεντερίκο Ντιμάρκο και Χένρικ Μικιταριάν, ώστε να ανανεωθούν τα συμβόλαιά τους. Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ιταλό αμυντικό ο Μαρότα, συγκρατημένη αισιοδοξία για τον πολύπειρο μεσοεπιθετικό.

Αναλυτικότερα, ο αθλητικός διευθυντής της Ίντερ δήλωσε ότι: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν γιατί αντιπροσωπεύει την ιδεολογία του συλλόγου. Είμαστε περήφανοι που τον έχουμε στις τάξεις μας, είναι καταπληκτικός παίκτης. Μέγιστος σεβασμός για τον Φεντερίκο, με τον οποίο αναμένεται να συζητήσουμε για την επέκταση του συμβολαίου του.

Όσον αφορά τον Μικιταριάν, επιθυμία του είναι να παραμείνει στο σύλλογο. Θα μιλήσουμε για την ανανέωση του συμβολαίου του, όμως αυτό θα γίνει την κατάλληλη στιγμή»

Μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν, ο Ντιμάρκο έχει σημειώσει 1 γκολ και 3 ασίστ σε 6 παιχνίδια, ενώ ο Μικιταριάν σε ισάριθμες εμφανίσεις έχει πετύχει 2 γκολ και 1 ασίστ.