Η συγκίνηση του Χάρη Τσιγγάρα κι η αγκαλιά του Βιεϊρίνια μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Βόλο, στον οποίο φόρεσε για πρώτη φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού.
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με τρεις διαφορετικούς σκόρερ του Βόλου με 3-0, πρόσθεσε ένα ακόμα τρίποντο στη βαθμολογική του συγκομιδή, και παραμένει μόνος δεύτερος στη βαθμολογία της Stoiximan Super League.
Τη στιγμή της αλλαγής ο Στέφαν Σβαμπ έδωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού – με εντολή του Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως αποκάλυψε μετά το τέλος του αγώνα- στον Χάρη Τσιγγάρα.
Ο νεαρός μέσος του Δικεφάλου ήταν αρχηγός του ΠΑΟΚ για μόλις 28′ μαζί με τις καθυστερήσεις, ωστόσο το παιχνίδι με το Βόλο θα το θυμάται για πάντα.
Ο Τσιγγάρας που από τα 10 χρόνια εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ έχει περάσει όλη τη διαδικασία εκπαίδευσης για να φτάσει να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα.
Φιλοξενήθηκε για ένα διάστημα στο Σπίτι των Ακαδημιών που έχει δημιουργηθεί για τους μικρούς ποδοσφαιριστές που αφήνουν τα σπίτια του και έρχονται στη Θεσσαλονίκη για να κυνηγήσει τα όνειρα του. Και ένα από τα αυτά τα πραγματοποίησε χθες το βράδυ στο παιχνίδι με τον Βόλο φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού του ΠΑΟΚ.
Με το σφύριγμα της λήξης μάλιστα ο Αντρέ Βιεϊρίνια φυσικός ηγέτης της ομάδας τον αγκάλιασε σαν να του έδινε το χρίσμα του διαδόχου του. Ο Τσιγγάρας ήταν πολύ συγκινημένος σε σημείο να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα του όταν κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι έγινε αρχηγός στον ΠΑΟΚ.
Δεν ξέρω τι να πω…Είναι πολλά τα συναισθήματα και δεν ξέρω πως μπορώ να τα εκφράσω. Σίγουρα θα το θυμάμαι…Δεν ξέρω τι να πω“, ήταν τα λόγια που πρόλαβε να πει πριν τον καταβάλει η συγκίνηση.