Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης και τα μέλη του ΔΣ ΚΟΑ Κάλλη Χατζηιωσήφ και Σωτήρης Αδάμου, εκπροσώπησαν τον Οργανισμό στις ετήσιες βραβεύσεις της Κυπριακής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 στο Ολυμπιακό Μέγαρο.

Αφού συνεχάρη όλους τους βραβευθέντες, αλλά και τους ιστιοπλόους Παύλο Κοντίδη και Ντένις Ταραντίν που έχουν εξασφαλίσει Ολυμπιακή κάρτα για το Παρίσι 2024, ο Πρόεδρος του ΚΟΑ είπε απευθυνόμενος στους αθλητές και τις αθλήτριες: «Είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν κι άλλες προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού. Σ’ αυτό τον ιερό χώρο έχουν περάσει αθληταράδες και αθληταράδες και πρέπει να είστε περήφανοι που θα τιμηθείτε». Συνεχάρη παράλληλα τον Πρόεδρο της ΚΙΟ Γιάννο Φωτίου και τους συνεργάτες του για το εξαιρετικό έργο που επιτελούν, τονίζοντας: «Μάς κάνετε πραγματικά περήφανους και γι’ αυτό θα συνεχίσουμε να σας στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης βράβευσε μεταξύ άλλων τον κορυφαίο αθλητή της χρονιάς που και φέτος ήταν ο Παύλος Κοντίδης, ενώ κορυφαία αθλήτρια αναδείχτηκε η Μαριλένα Μακρή. Στις απονομές των επάθλων συμμετείχαν και τα μέλη του ΔΣ ΚΟΑ. Παράλληλα ο κ. Φωτίου παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ για την παρουσία του Οργανισμού στην εκδήλωση και τη διαρκή στήριξη τους προς την Κυπριακή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.