Με τον Κάρλο Αντσελότι να αποχωρεί το καλοκαίρι του 2024 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η «βασίλισσα» εξακολουθεί να ψάχνει για τον αντικαταστάτη του.

Νέο όνομα στη λίστα ο προπονητής της Μπράιτον, Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, όπως αποκαλύπτουν στην Ισπανία. Ο 44χρονος τεχνικός έχει εντυπωσιάσει με τη δουλειά του στους «γλάρους». Η αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League βρίσκεται στην τρίτη θέση του αγγλικού πρωταθλήματος, με 15 βαθμούς. Συνολικά, ο Ιταλός μετρά 24 νίκες, 7 ισοπαλίες και 16 ήττες σε 47 αγώνες, από τον Σεπτέμβριο του 2022 και έπειτα, όταν και μετακόμισε στην Αγγλία.

Παρ’ όλα αυτά, φαβορί για τον προπονητικό θώκο των «μερένγχες» παραμένει ο Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος μάλιστα παρουσιάζεται «προ των πυλών» από τα ισπανικά μέσα. Το όνομα του Ντε Τζέρμπι, ωστόσο, παίζει πολύ δυνατά εξίσου για τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Κάρλο Αντσελότι λήγει μετά το πέρας της σεζόν, ενώ αμέσως μετά θα αναλάβει την εθνική Βραζιλίας. Ο πολύπειρος Ιταλός τεχνικός θα καθοδηγήσει τη «σελεσάο» στο Copa America, το οποίο διεξάγεται φέτος το καλοκαίρι στις ΗΠΑ.