Από το balla.com.cy διαβάσατε πρώτα την επιστολή του Ανδρέα Σοφοκλέους η οποία διαβάστηκε στην Γενική Συνέλευση του σωματείου της ΑΕΛ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).
Ο κ. Σοφοκλέους αναφέρθηκε στα χρέη  της ομάδας όταν ανέλαβε και στάθηκε στα χρήματα που έχει να παίρνει η ομάδα μετά από κινήσεις της δικής του διοίκησης ύψους 750 χιλιάδων ευρώ.
Συγκεκριμένα αναφέρει:
«Αγαπητοί φίλοι όλοι θυμάστε ποια ήταν η κατάσταση στην ΑΕΛ όταν αναλάβαμε το 2008 : χρέη σε παίχτες , προπονητές αθλητικά κέντρα , ξενοδοχεία στην Αυστρία , Κύπρο και εξωτερικό που ανέρχονταν σε αρκετά εκατομμύρια . Χρέη τα οποία δεν ήταν δικά μας αλλά του σωματίου από διοικήσεις από το 2003-4 τα οποία ξοφλήσαμε. Δεν ζητήσαμε ούτε από το σωματείο να μας πληρώσει, αλλά ούτε και κάποιο Διοικητικό Συμβούλιο που είχε την ευθύνη για τα χρέη να αναλάβει οτιδήποτε. Απλά αφού ζητήσαμε και πήραμε την Διοίκηση έπρεπε να διαχειριστούμε και την κατάσταση με δικά μας μέσα, πράγμα που πράξαμε, σε αντίθεση με την παρούσα Διοίκηση η οποία αφού τερμάτισε την συμφωνία διαχείρισης ζητά να πληρώσουμε τον Μάη. Σημειώστε ότι το Σωματείο έλαβε ήδη περίπου 200,000€ από Μαέ. και θα πάρει και άλλα τόσα εντός του έτους, καθώς και 150,000€ από την μεταγραφή Τσιμπολα. Εκτός αυτών υπάρχει απόφαση 200,000€ εναντίον Ντόσα και έπρεπε να είχαν κινηθεί για να εισπράξουν. Εδώ παίζει η λαϊκή έκφραση τα δικά μας δικά μας και τα δικά σου πάλι δικά μας».