Ο Σιμόνε Ιντζάγκι αποφάσισε να κάνει rotation έπειτα από τα σερί ματς των Μιλανέζων και κομμάτι αυτού ήταν να αφήσει στον πάγκο τον Νο1 σκόρερ του, Λαουτάρο. Στο πρώτο μέρος η Ίντερ μπήκε δυνατά, είχε ευκαιρίες με τον Τουράμ και ένα απίστευτο άχαστο με τον Αλέξις Σάντσες, όμως η μπάλα δεν πήγαινε μέσα. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είναι χαρούμενοι αφού στο 30’ με τον Κάστανο και στο 43’ με τον Καμπράλ έφτασαν κοντά στο να κάνουν τη ζημιά.
Το 0-0 όμως παρέμεινε για το πρώτο μέρος και στο δεύτερο η διαφορά έγινε από τον πάγκο. Στο 55’ ο Λαουτάρο μπήκε αλλαγή και στο 63’ από τη συρτή σέντρα του Ντούμφρις από δεξιά, τσίμπησε την μπάλα με μια ενέργεια κλάσης για το 0-1 το οποίο παρέμεινε μετά από ακυρωθέν γκολ της Σαλερνιτάνα για οφσάιντ. Στο 78’ ήρθε το δεύτερο γκολ του Μαρτίνες με τρομερό σουτ μέσα από την περιοχή έπειτα από σέντρα του Μπαρέλα από δεξιά και το χατ-τρικ ο Αργεντινός επιθετικός το ολοκλήρωσε στο 85’ από τη βούλα του πέναλτι γράφοντας το 0-3. Το τελικό 0-4 το έκανε στο 90‘ από κοντά έπειτα από γύρισμα από αριστερά.
Έτσι, η Ίντερ άφησε πίσω την εντός έδρας ήττα-σοκ από την Σασουλόλο και έπιασε την Μίλαν στους 18 βαθμούς και την κορυφή του Campionato. Με τα τέσσερα αποψινά γκολ ο Λαουτάρο έφτασε τα 9 στο πρωτάθλημα και είναι πρώτος σκόρερ. Για πρώτη φορά στην καριέρα του πέτυχε κάτι τέτοιο και το εντυπωσιακό είναι ότι το έκανε σε 27 λεπτά.

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ: Οτσόα, Ντανίλιουκ (87′ Τσάουνα), Γκιόμπερ, Λοβάτο, Κάστανος, Μπόχινεν (80′ Ματζόρε), Λεγκόβσκι, Μπράνταριτς, Μαρτεγκάνι (71′ Ματζόκι), Ντιά (87′ Πιρόλα), Καμπράλ (80′ Στιούαρτ)

ΙΝΤΕΡ: Ζόμερ, Παβάρ, Ντε Φράι, Ατσέρμπι, Ντάμφρις (79′ Νταρμιάν), Κλάασεν (55′ Μικίταριαν), Τσαλχάνογλου (54′ Ασλάνι), Μπαρέλα (86′ Αγκουμέ), Αουγκούστο, Τουράμ, Σάντσες (55′ Μαρτίνες0