Ο Άγγελος Ποστέκογλου, ο προπονητής της Τότεναμ έδωσε συνέντευξη, στον Γκάρι Λίνεκερ για το Football Focus και μίλησε για την αήττητη ομάδα του αλλά και τους στόχους του για την συνέχεια της σεζόν.

Η ομάδα του Λονδίνου, που δεν έχει κατακτήσει τίτλο μετά το Λιγκ Καπ του 2008, μετά από 6 αγώνες βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, 4 βαθμούς μακριά από τη Μπάντσεστερ Σίτι που έχει το απόλυτο με 18 βαθμούς.

«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έφτανα εδώ για να είμαι ειλικρινής, όχι λόγω της ικανότητάς μου, απλώς επειδή κανείς δεν είχε ρίξει τη ματιά του στη δουλειά μου. Έχω ανέλθει πολύ αργά στην καριέρα μου, αλλά τώρα είχα τη χαρά να είμαι σε έναν έναν από τους πιο διάσημους συλλόγους στον κόσμο, τη Σέλτικ και έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους στον κόσμο, στην Τότεναμ. Άργησα, απλά χρειάστηκε κάποιος να κοιτάξει πέρα από τον κανόνα», τόνισε.

«Ένιωσα ότι ο σύλλογος ήταν έτοιμος γι’ αυτό, ζητούσε μια αλλαγή. Δεν είχε νόημα να με προσλάβουν σε διαφορετική περίπτωση. Στις συζητήσεις που είχαμε, τους είπα ότι αυτό επρόκειτο να κάνω και δεν επρόκειτο να συμβιβαστώ. Έχω απολαύσει πραγματικά πώς το έχουν αγκαλιάσει αυτό οι παίκτες. Δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα η ομάδα όμως και θα δοκιμαστεί. Σίγουρα θα έχουμε σκαμπανεβάσματα στην πορεία, αλλά είμαι πραγματικά ευχαριστημένος με το πώς αντέδρασαν οι παίκτες στον τρόπο που επιλέξαμε να παίξουμε», πρόσθεσε.

Για την αποχώρηση του Χάρι Κέιν είπε: «Ήταν λαμπρός καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Απογοητεύτηκα γιατί θέλεις να δουλέψεις με τους καλύτερους παίκτες, είναι ένας καταπληκτικός επιθετικός και σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να με βοηθήσει. Κατάλαβα ότι βρισκόταν στη φάση της καριέρας του που επιθυμούσε να κερδίσει τρόπαια. Το κατάλαβα και σχεδίασα να παίξω χωρίς αυτόν. Έχει αφήσει ένα ανεξίτηλο το σημάδι του σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο, θα μείνει ως ένας από τους σπουδαίους, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε. Οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι προχωρούν».

Τέλος, για τον στόχο του με την Τότεναμ είπε: «Δεν μπορεί να είναι απλά η… απεγνωσμένη αναζήτηση για ένα τρόπαιο. Αυτός ο σύλλογος είναι κάτι περισσότερο από αυτό. Δεν τον βλέπω ως έναν σύλλογο όπου μόνο ένα τρόπαιο αρκεί. Ξέρω γιατί υπάρχει μια τέτοια απόγνωση επειδή υπήρξε τόσο μεγάλη… ξηρασία, αλλά δεν είναι αυτό που θέλω να χτίσω. Θέλω να φτιάξω μία ομάδα όπου κάθε χρόνο θα παλεύουμε για τρόπαια».