Το balla βρέθηκε στην δημοσιογραφική διάσκεψη της Ομόνοιας για την παρουσίαση της συνεργασίας με την Novibet.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗ (ΑΝΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ)
«Σας καλωσορίζω τη συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση της συνεργασίας με τον μεγάλο χορηγό μας τη Novibet. Το γεγονός ότι επέλεξαν την Ομόνοια για να εδραιωθούν στην Κύπρο λέει πολλά. Το μεγαλύτερο brand στην Κύπρο συναντά το μεγαλύτερο Brand της Ελλάδας. Η Νovibet έκανε την καλύτερη επιλογή να συνεργαστεί με την Ομόνοια. Είναι νεοφερμένη στην Κύπρο αλλά αρχίζει με χιλιάδες συμμάχους από την πρώτη μέρα. Δεν σας κρύβω ότι ο τρόπος που μας προσέγγισε η Νovibet μας κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Στις βασικές μας προτεραιότητες είναι και η προσφορά στην κοινωνία. Προσανατολιζόμαστε σε κοινές δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα. Ομόνοια και Novibet πορεύονται μαζί για τουλάχιστον τα επόμενα τρία χρόνια ευχόμαστε το ταξίδι μας να είναι γεμάτο επιτυχίες».

Για το οικονομικό μέγεθος της συμφωνίας: «Είναι η μεγαλύτερη συμφωνία για χορηγό φανέλας για τα Κυπριακά δεδομένα»

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ (ΝOVIBET)
«Εδώ και λίγες μέρες η Novibet βρίσκεται στην Κυπριακή αγορά και συνδυάζοντας την είσοδο μας στην Κύπρο ανακοινώνονται την συμφωνία με την Ομόνοια μας κάνει διπλά χαρούμενους. Η Novibet είναι μια από της ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείας του κλάδου. Αρχίζουμε δυναμικά, θα είμαστε συμπαίκτες για τα επόμενα τρία χρόνια και θέλουμε να είμαστε αρωγός στην προσπάθεια της Ομόνοιας να πετύχει τους στόχους της. Δεν θέλουμε να είμαστε απλά ένα όνομα στην φανέλα. Θέλουμε να γίνουμε ένα με την ομάδα και ένα με τον κόσμο. Έχουμε κοινές αξίες με την Ομόνοια τις οποίες μοιραζόμαστε και γι’ αυτό επιλέξαμε να αρχίσουμε αυτό το ταξίδι με την Ομόνοια».

ΓΙΑΝΝΟΣ ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ (ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ)
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Novibet για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε και εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να συνδυάσουμε αυτή την συνεργασία με επιτυχίες».