Στις προπονήσεις επανήλθαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης μετά το διήμερο ρεπό του Σαββατοκύριακου και πλέον, μπαίνει στα πιο…βαθιά η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με την Καρμιώτισσα.
Προσεχώς θα ξεκαθαρίσει οριστικά για τους Γιάννη Κάργα και Φραν Γκαρσία, ωστόσο, οι εκτιμήσεις είναι θετικές καθώς αισθάνονται ήδη πολύ καλύτερα κι αναμένεται ότι στη χειρότερη περίπτωση θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.
Ο Νταβίντ Γκαγιέγο περιμένει την επιστροφή όλων των διεθνών, προκειμένου να καταστρώσει τα τελικά του πλάνα, στα οποία δεν θα περιλαμβάνονται σίγουρα ο τιμωρημένος Παύλος Κορρέα λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στο τελευταίο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
Στα θέματα προγραμματισμού δεν προέκυψε κάποια εξέλιξη. Ο Αντόνιο Πριέτο κινείται για την απόκτηση μεσοεπιθετικού, όμως δεν είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα προχωρήσει σε άλλη μία προσθήκη.

Ανδρέας Βεντούρης