Η ΑΕΚ έχει δύσκολη έξοδο στο «Αμμόχωστος» κόντρα στην ΑΕΖ, καθώς αντιμετωπίζει μια ομάδα που αν δεν είσαι σοβαρός μπορεί να σου κάνει τη ζημιά. Ο Χοσέ Λουΐς Όλτρα, που ανανέωσε το συμβόλαιο του έως το 2025 το γνωρίζει αυτό και προετοίμασε κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές του και μοναδικό ζητούμενο είναι η τρίτη σερί νίκη, έτσι ώστε να…γιορτάσει την ανανέωση του και να τη συνδυάσει με επιτυχία.
Εκτός είναι ο Άνταμ Γκιούρτσο και στα της 11άδας ο Ισπανός κόουτς θα προβεί σε αλλαγές. Ο Ρομπέρζ πιθανόν να πάρει τη θέση του Τόμοβιτς στο κέντρο της άμυνας, ο Ντίμερς έχει καλές προοπτικές να βρεθεί στο αρχικό σχήμα αντί του Τρισκόφσκι, ενώ «παίζει δυνατά» και το σενάριο να μείνει στον πάγκο ο Λέδες με τον Kαπτούμ να αρχίσει μαζί με τον Πονς. Ο Σάντος θα κρατήσει τη θέση του παρά το ότι υπάρχει και η λύση του Γκάμα.
Έτσι με τα πιο πάνω δεδομένα, μια πιθανή 11άδα του Χοσέ Λουΐς Όλτρα αναμένεται να συγκροτηθεί από τους: Πίριτς, Σάντσες, Μίλίτσεβιτς, Ρομπέρζ (Τόμοβιτς), Γκαρσία, Καπτούμ (Λέδες), Πονς, Φαράζ, Σάντος, Ντίμερς (Τρισκόφσκι), Σολ.

Θράσος Δημητρίου