Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 και μεταξύ άλλων ανέφερε πως στο η ομάδα στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, θα πρέπει να επιστρέψει στις νίκες.
Αναλυτικά:
Για τα όσα τραγικά συμβαίνουν με τους διαιτητές: «Είναι λυπηρό να διακόπτεται το πρωτάθλημα για άλλους λόγους εκτός από αγωνιστικούς, κατανοούμε όμως και τη θέση των διαιτητών. Τέτοια φαινόμενα βίας θα πρέπει να εξαλειφθούν. Οι αρμόδιοι και το κράτος να φροντίσουν να βρεθούν οι ένοχοι και να τιμωρηθούν. Το μόνο που θέλουμε είναι να βλέπουμε ποδόσφαιρο χωρίς παρατράγουδα και να λυθεί το πρόβλημα αν υπάρχει λύση».
Για τον ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια: «Ήταν ένα ντέρμπι μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων με ωραία ατμόσφαιρα. Όπως πάντα ο αγώνας πρόσφερε συγκινήσεις, το ισόπαλο αποτέλεσμα μας στεναχώρησε αφού είχαμε την ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε το ότι ο αντίπαλος έπαιζε με 10 παίχτες αλλά δεν έγινε αυτό. Δεν ξεκινήσαμε καλά μετά βελτιωθήκαμε. Πήραμε τον ένα βαθμό και βλέπουμε μπροστά. Νομίζω μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα τα πάμε καλά. Είναι θετικό το πρόσημο».
Για τους Ανδρέου και Φραντζή που μέχρι τώρα κάνουν εξαιρετικές εμφανίσεις: «Είναι δύο παιδιά της ομάδας και θέλουμε το καλύτερο γι’ αυτούς. Ο προπονητής τους πιστεύει και τους δίνει χρόνο. Δεν παίζουν απλά επειδή πρέπει, είναι καλοί ποδοσφαιριστές. Ολοκληρωμένοι ποδοσφαιριστές, και οι δύο πολύ σοβαρά παιδιά και ώριμοι. Θεωρώ ότι το μέλλον είναι μπροστά τους και τους εύχομαι να γράψουν χρυσές σελίδες με την ΑΕΛ αλλά και την Εθνική». 
Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα: «Είναι η ποδοσφαιρική γιορτή της Λεμεσού και ως τέτοια θα πρέπει να την αντιμετωπίζουμε. Να το απολαύσει ο κόσμος και των δύο ομάδων και ο καλύτερος ας κερδίσει. Να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται και να πάρουμε τη νίκη. Θα πρέπει να επιστρέψουμε στις επιτυχίες».
Τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει ντέρμπι: «Ξεκινά σήμερα η προετοιμασία. Ο Μορέιρα δεν υπολογίζεται. Ούτε και ο τιμωρημένος Φιλίποβιτς. Ο Μαρς θα απουσιάσει από το επόμενο ματς κόντρα στην Ανόρθωση, επομένως θα παίξει κανονικά με Απόλλωνα. Ο Τζιάλμα θα είναι διαθέσιμος».
Για τη σύναψη συμφωνίας με τον Παύλο Σάββα για τις Ακαδημίες: «Ένας ποδοσφαιριστής που τίμησε την φανέλα της ΑΕΛ. Αναλαμβάνει καθήκοντα στο σκάουτινγκ των ακαδημιών. Γίνεται μια πάρα πολύ καλή δουλειά και χρόνο με τον χρόνο με περισσότερη οργάνωση για να ανέβουν οι ακαδημίες».