Έρχεται ένα ακόμα σημαντικό και δύσκολο ματς όπως αυτό της Τετάρτης (19:00 ΓΣΠ) αλλά φαίνεται εκ πρώτης όψης, να έχει επηρεάσει αρνητικά τον κόσμο, η πορεία της ομάδας, αφού δεν δείχνει το γνωστό ενδιαφέρον για να πάει στο γήπεδο.
Αλώστε, φάνηκε και στο ματς με τον Απόλλωνα, ότι άρχισε να μειώνεται η προσέλευση στο ΓΣΠ.
Τότε διατέθηκαν 9.035 εισιτήρια με περίπου τα χίλια να ήταν από τη φιλοξενούμενη ομάδα.
Είναι παραδεχτό και απόλυτα φυσιολογικό, ότι τα αποτελέσματα, είναι εκείνα που ωθούν τον φίλαθλο στο γήπεδο και όσο η ομάδα τους δεν πάει καλά, είναι λόγος και αιτία να χάνεται ο ενθουσιασμός και κατά συνέπεια η στήριξη στην ομάδα.
Παρά τα αρνητικά δεδομένα που κυριαρχούν, οι ποδοσφαιριστές θα κληθούν για μία ακόμα φορά να δείξουν και να αποδείξουν ότι μπορούν να αλλάξουν τη μοίρα της ομάδας.
Από αγωνιστικής πλευράς, επιστρέφει ο Ντάλσιο, είναι πανέτοιμος πλέον ο Κρέσπο και προκύπτει αναμονή για τον Γιάννη Σατσιά ο οποίος ήταν εκτός αποστολής με την Ανόρθωση, επειδή δέχτηκε κτύπημα στην προπόνηση.
Θα ξεκαθαρίσει επίσης η ετοιμότητα ή όχι του Ντογκαλά, ενώ αναμένεται να προλάβει ο Κβιλιτάια.
Θυμίζουμε ότι έγιναν και οι δύο αλλαγή με την Ανόρθωση και από την στιγμή που έφυγαν από το γήπεδο, η απόδοση της ομάδας έπεσε ιδιαίτερα.
Για το αν θα προλάβει ή όχι ο Τομανέ, δεν είναι ιδιαίτερο θέμα συζήτησης, σύμφωνα πάντα με το τι έχει δείξει μέχρι στιγμής ο Πορτογάλος.