Το ενδιαφέρον στην Ανόρθωση θα στραφεί για λίγο, ξανά, στο διοικητικό κομμάτι καθώς αύριο Τετάρτη στις 17.30, στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γενική και εκλογική συνέλευση της εταιρείας. Εκλογές βέβαια δεν πρόκειται να γίνουν, απλά θα επικυρωθεί η ανάληψη των καθηκόντων της διοίκησης Ανδρέα Σάντη κι επισήμως.
Μια συνέλευση ωστόσο που αναμένεται με ενδιαφέρον και κυρίως τι θα ειπωθεί απ’ την πλευρά του Ανδρέα Σάντη για το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών, καθώς επίσης για το οικονομικό και το αγωνιστικό μέρος.
Στο τελευταίο, δηλαδή το αγωνιστικό, η ομάδα έχει την προσοχή της αποκλειστικά στραμμένη στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν, με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ο Νταβίντ Γκαγιέγο δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Παύλο Κορρέα, ο οποίος θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του, ενώ αμφίβολος παραμένει ο τραυματίας Αρμπολέδα, με τις πιθανότητες για να προλάβει να μην είναι με το μέρος του. επιπλέον επιλογή αποτελεί ο Τσίκο, ο οποίος επέστρεψε και συμμετέχει στις προπονήσεις.

Ανδρέας Βεντούρης