Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται σήμερα (15/09) τα μεσάνυχτα. Πλέον, μετράμε ώρες προκειμένου να κλείσει η αυλαία των μεταγραφών, αν και υπάρχουν δύο ανοικτά παράθυρα. Το πρώτο αφορά τις μεταγραφές που μπορούν να υλοποιηθούν με υποσχετική με ποδοσφαιριστές από την Κύπρο και το δεύτερο για άνεργους. Ιδού τι αναφέρει η προκήρυξη της ΚΟΠ και στις δύο περιπτώσεις:

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ
14. 1. Μεταγραφική Περίοδος Υποσχετικών Μεταγραφών είναι η περίοδος από την 24η Ιουνίου εκάστου έτους μέχρι και την  30η Σεπτεμβρίου και των δύο ημερομηνιών συμπεριλαμβανομένων.
2. H περίοδος από την 1η Ιανουαρίου εκάστου έτους μέχρι και την 31η Ιανουαρίου και των δύο ημερομηνιών συμπεριλαμβανομένων.

ΑΝΕΡΓΟΙ/ΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ/ΣΤΡΙΕΣ
15. Άνεργοι/ες επαγγελματίες ποδοσφαιριστές/στριες μπορούν να εγγραφούν ή να μεταγραφούν σε σωματείο της επιλογής τους σύμφωνα με τις πρόνοιες των παρόντων Κανονισμών και της Προκήρυξης.
Άνεργοι/ες επαγγελματίες ποδοσφαιριστές/στριες μπορούν να εγγραφούν ή μεταγραφούν μετά την λήξη της πρώτης μεταγραφικής περιόδου και μετά την λήξη της δεύτερης μεταγραφικής περιόδου.
Μεταγραφές άνεργων ποδοσφαιριστών/στριών μπορούν να γίνονται μόνο μέσα στα πλαίσια που προβλέπονται στις Προκηρύξεις των Πρωταθλημάτων.

Ανδρέας Βεντούρης