Μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά ετοιμάζεται να ζήσει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται σήμερα (19:45) τη Βιγιαρεάλ στο καταπράσινο ΟΑΚΑ, με στόχο τη νικηφόρα πρεμιέρα στη φάση των ομίλων του  Europa League.
Οι «πράσινοι» έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα γι’ αυτό το παιχνίδι και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, πλην του ανέτοιμου Βαγιαννίδη. Τα πλάνα του Σέρβου τεχνικού δεν περιλαμβάνουν πολλές αλλαγές, καθώς στόχος του είναι η ομοιογένεια, ενώ διαθέτει ένα γεμάτο οπλοστάσιο στον πάγκο για να βοηθήσει την ομάδα του όταν χρειαστεί.
Όπως τόνισε και ο ίδιος, ο Παναθηναϊκός δεν έχει να χάσει τίποτα από τέτοια μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια, μόνο να κερδίσει, ενώ υπογράμμισε τη σημασία του γεμάτου ΟΑΚΑ.
Απέναντί του το «τριφύλλι» θα  βρει μια ανανεωμένη Βιγιαρεάλ, που άλλαξε προ ημερών προπονητή και ψυχολογία. Το «κίτρινο υποβρύχιο» δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν, αλλά ο Πατσέτα προσπαθεί να βελτιώσει την ομάδα, ειδικά μεσοαμυντικά, μιας και στην επίθεση υπάρχει μεγάλη ποιότητα.

Οι πιθανές ενδεκάδες
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Ιωαννίδη στο βασικό σχήμα, για την κορυφή της επίθεσης, ενώ στις άλλες θέσεις δεν αναμένονται εκπλήξεις.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν, Βιλένα, Μπερνάρ, Παλάσιος, Ιωαννίδης, Μαντσίνι.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛΡέινα, Φόιτ, Αλμπιόλ, Γκάμπια, Ρομέρο,Παρέχο, Καπουέ, Πίνο, Ζ. Μορένο, Μπαένα, Σόρλοθ.