Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Φενερμπαχτσέ στη Ρόδο θα διεξαχθεί κανονικά με την παρουσία κόσμου (17:00).
Όσοι μπήκαν στο γήπεδο στην Καλλιθέα της Ρόδου για το ματς της Μακάμπι με τη Φενέρ το έκαναν παράνομα (μολονότι είχαν εισιτήρια), ενώ ήταν στον… αέρα η είσοδος των φιλάθλων στα ματς του σαββατοκύριακου. Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ο κόσμος άρχισε να μπαίνει στο γήπεδο χωρίς όμως να το έχει επιτρέψει το Υπουργείο Αθλητισμου.
Το πρωί της Παρασκευής το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής που επισκέφθηκε το γήπεδο στην Καλλιθέα, προκειμένου να το ερευνήσει και να αποφανθεί για την άδεια, ζήτησε κάποιες επιπρόσθετες ρυθμίσεις. Οι οποίες δεν ήταν δυνατόν να ολοκληρωθούν την τελευταία στιγμή και έτσι το ματς της Μακάμπι με τη Φενέρ ξεκίνησε χωρίς την παρουσία κόσμου.
Πλέον όμως το πρόβλημα έχει λυθεί. Οι διοργανωτές ενημέρωσαν όλους τους εμπλεκόμενους ότι εξασφάλισαν το χαρτί που έλειπε και έτσι το ματς του Παναθηναϊκού με Φενέρ (16/9, 17:00) και την Μακάμπι Τελ Αβίβ (17/9, 17:00) θα γίνουν κανονικά με το κοινό στις εξέδρες από το ξεκίνημα του ματς Μάλιστα για το σημερινό ματς απέναντι στους Τούρκους, το κλειστό αναμένεται να είναι γεμάτο, αφού υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τα εισιτήρια.