Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ στο SPORT24 για τον Ίγκνας Μπραζντέικις και τον Ολυμπιακό. Ο Λιθουανός γκαρντ/φόργουορντ και ο προπονητής του, Κάζις Μακσβίτις, τόνισαν στον Βασίλη Σκουντή από την Κύπρο ότι ο παίκτης είναι πολύ κοντά στο να φορέσει τα ερυθρόλευκα.
Το SPORT24 αποκάλυψε ότι ο Ίγκνας Μπραζντέικις είναι ο παίκτης που κατέληξε ο Ολυμπιακός, προκειμένου να αποτελέσει το τελευταίο κομμάτι του παζλ και να ενταχθεί στο ερυθρόλευκο ρόστερ.
Ο Βασίλης Σκουντής από την Κύπρο μίλησε τόσο με τον ίδιο τον Λιθουανό γκαρντ/φόργουορντ, όσο και με τον προπονητή του, Κάζις Μακσβίτις, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι ο παίκτης είναι προ των πυλών του Ολυμπιακού.
«Ισχύει ότι είμαι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό. Απομένουν τα τυπικά για να συμφωνήσω και να υπογράψω», ανέφερε χαρακτηριστικά στο SPORT24 ο Μπραζντέικις.
Παράλληλα, ο προπονητής του, αποκάλυψε και ο ίδιος πως ο παίκτης του πράγματι ετοιμάζεται για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του στο λιμάνι, ώστε να τεθεί υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα.
«Ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα της καριέρας του στον Ολυμπιακό. Γι’ αυτό δεν έπαιξε στο φιλικό χθες, ούτε θα αγωνιστεί και στο σημερινό», είπε ο Κάζις Μακσβίτις.