Εργάτης που είχε παγιδευτεί από όγκους χώματος, κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης αγωγών νερού, σε περιοχή του Δήμου Λιβαδιών της επαρχίας Λάρνακας, απεγκλωβίστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, «γύρω στις 11:36 της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου, λήφθηκε κλήση για διάσωση ζωής εργατών στα Λιβάδια της επαρχίας Λάρνακας. Ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με δύο στελεχωμένα οχήματα διάσωσης από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λάρνακας».

Με την άφιξη των μελών της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας «εντοπίστηκαν δύο εργάτες, οι οποίοι βρίσκονταν μέσα σε χαντάκι στο οδόστρωμα, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών συντήρησης αγωγών νερού, καταπλακώθηκαν από όγκους χώματος. Ένας εξ αυτών απελευθερώθηκε από συναδέλφους του πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας».

Ο δεύτερος εργάτης «του οποίου τα κάτω άκρα είχαν παγιδευτεί από όγκους χώματος, απελευθερώθηκε από τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τη χρήση σκαπτικής εξάρτυσης. Οι δύο εργάτες τοποθετήθηκαν σε σανίδες ακινητοποίησης και παραδόθηκαν στο προσωπικό των ασθενοφόρων και μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας».

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές.