Ο Χάρι Κέιν αποχώρησε, η παρουσία του Ποστέκογλου στο «τιμόνι» μετρίασε τον προβληματισμό και οι Μάντισον – Σον αποδεικνύουν στο γήπεδο πως τελικά η Τότεναμ μπορεί να χαρεί ένα διαφορετικό δίδυμο, που όμως δείχνει να πήρε τη σκυτάλη από την συνεργασία που έγραψε ιστορία σε ολόκληρη την Λίγκα!

Από το δίδυμο Κέιν – Σον, στο εξίσου αποτελεσματικό Σον – Μάντισον!

Οι Σον και Κέιν, προτού χωριστούν επαγγελματικά, είχαν γίνει το δίδυμο που έχει τα περισσότερα γκολ στα χρονικά της Πρέμιερ Λιγκ, έπειτα από αποκλειστικά δικές του συνεργασίες.

Ξεπέρασαν και τους Ντρογκμπά – Λάμπαρντ ώστε ν’ αναρριχηθούν στην κορυφή, πράγμα που φυσικά σκέφτηκε αρκετός κόσμος όταν αποχώρησε ο Κέιν για να παίξει στην Μπάγερν Μονάχου και να επιτρέψει στον εαυτό του να διεκδικήσει τα τρόπαια που πίστευε ότι δεν θα κατακτούσε στο Λονδίνο.

Η μεταγραφή του Τζέιμς Μάντισον από την υποβιβασμένη Λέστερ στα «σπιρούνια», αρχικά δεν φαινόταν πως θα έκανε τόσο μεγάλη διαφορά, όμως, ο Άγγλος μεσοεπιθετικός που πέρυσι «κουβάλησε» μόνος την πρώην ομάδα του, φέτος τα καταφέρνει περίφημα στο «Tottenham Stadium».

Ήταν εκείνος που έφτιαξε και τα δυο γκολ του Σον στο πρόσφατο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου στο «Έμιρεϊτς», με την ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου ν’ απαντά δυο φορές στα τέρματα που δέχθηκε και να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2).

Ο Χέουνγκ – Μιν Σον διανύει εξαιρετική περίοδο παρά το γεγονός πως δεν έχει τον Κέιν στο πλευρό του. Μετράει πέντε τέρματα μέχρι στιγμής στην Πρέμιερ Λιγκ, με τον Τζέιμς Μάντισον να έχει 2 γκολ και 4 ασίστ. Οι δυο τους έχουν συνεισφέρει στα 9 από τα 14 γκολ της Τότεναμ στη Λίγκα μέχρι και αυτή τη στιγμή στις 6 αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί!

Και κάπως έτσι, τα «σπιρούνια» αρχίζουν να σκέφτονται πως η ποδοσφαιρική τους μοίρα είναι τέτοια που τους κάνει να μην αναπολούν το παρελθόν, αλλά ν’ ατενίζουν το μέλλον τους με περισσότερες πιθανότητες για κάτι καλό!