Η Σεβίλλη κέρδισε με 5-1 την ουραγό Αλμερία και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.Στο 7ο μόλις λεπτό μετά από κόρνερ ο Μπαντέ πήρε την κεφαλιά κι έστειλε, την μπάλα στο δοκάρι αλλά ο Εν Νεσιρί με νέα κεφαλιά στην επαναφορά έγραψε το 1-0. Και πριν προλάβει να αντιδράσει η Αλμερία, στο 8ο λεπτό ο Λουκεμπάκιο έκανε όμορφη ενέργεια στην περιοχή και με «ξερό» σουτ έγραψε το 2-0.

Σο 17ο λεπτό η κεφαλιά ψαράκι του Λαμέλα εξ επαφής έφυγε ελάχιστα έξω ενώ στο 21’ ο Μαξιμιάνο πραγματοποίησε απίθανη επέμβαση σε κοντινό γυριστό του Λουκεμπάκιο και στο ίδιο λεπτό μετά από γύρισμα από δεξιά η μπάλα πέρασε ξυστά από το δοκάρι της Αλμερία.Στο 38ο λεπτό ο Σούσο με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 3-0 ενώ στο 41’ το σουτ του Αρίμπας από κοντά έφυγε έξω και στο 44’ ο Μαξιμιάνο έσωσε μετά από διαγώνιο σουτ του Εν Νεσιρί από αριστερά. Στο 45+3’ η Σεβίλλη άγγιξε το 4ο γκολ καθώς η κεφαλιά του Εν Νεσιρί έξυσε το δοκάρι του Μαξιμιάνο.Μάλιστα στο 51ο λεπτό η Σεβίλλη έφυγε στην κόντρα, ο Πεδρόσα σέντραρε από αριστερά και ο Λαμέλα από κοντά πλάσαρε για το 4-0. Στο 54’ ο Μαξιμιάνο έβγαλε χαμηλά το διαγώνιο σουτ του Λουκεμπάκιο από αριστερά και στο 55’ ο Αρίμπας δεν βρήκε για εκατοστά την μπάλα μέσα από τη μικρή περιοχή.

Στο επόμενο λεπτό ο Λουκεμπάκιο σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε και στο 72’ η Αλμερία μείωσε με το πέναλτι του Σουάρεθ ενώ στο 90+2′ ο Σάλας με όμορφο σουτ από αριστερά έγραψε το 5-1. Στο 90+4′ η Σεβίλλη είχε και δοκάρι σε λάθος γύρισμα του Έντγκαρ.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Νίλαντ, Νάβας, Πεδρόσα (84’ Σάλας), Μπαντέ, Φερνάντο (74’ Χουάνλου), Λαμέλα, Γκουντέλι, Σούσο, Σο (65’ Γιανουζάι), Λουκεμπάκιο (65’ Σουμαρέ), Εν Νεσιρί (84’ Μιρ)

ΑΛΜΕΡΙΑ: Μαξιμιάνο, Έντγκαρ Γκονθάλεθ, Μοντές (64’ Κάικι), Πόθο (81’ Μέντες), Σεντεγιές, Μελέρο, Μπαμπά, Λοπί (63’ Ραμαζάνι), Αρίμπας (71’ Λέο Μπαπιστάο), Σουάρεθ, Κονέ (64’ Πουτσμάλ)