Είναι μικρό το δείγμα των δύο αγώνων και μάλιστα με ολιγόλεπτη συμμετοχή για τον Μπρούνο Γκάμα, ωστόσο αυτό που φάνηκε είναι ότι δείχνει ιδιαίτερα ορεξάτος. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός μπήκε αλλαγή στο 76’ στο πρώτο παιχνίδι με την Τορπέντο στην Ουγγαρία και στο 71’ στη ρεβάνς στην «Αρένα» και στον λίγο χρόνο που αγωνίστηκε, έστειλε θετικά μηνύματα.
Είναι αλήθεια πως ήταν πολύ δραστήριος και στο τελευταίο παιχνίδι θα μπορούσε μάλιστα να σκοράρει, αλλά στάθηκε άτυχος στη φάση με το δοκάρι. Ο Γκάμα θεωρείται ως τρίτη λύση για τα άκρα της επίθεσης πίσω από Γκιούρτσο και Φαράζ, ωστόσο η παρουσία του είναι εξαιρετικά σημαντική για την ΑΕΚ, για λόγους που ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί.
Το ζητούμενο από τον Γκάμα είναι να δείξει πως ούτε τα 36 του χρόνια, ούτε η μεγάλη του αποχή από τα γήπεδα λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη πέρυσι μπορούν να τον επηρεάσουν και να βγάλει την ποιότητα που δεδομένα διαθέτει. Για πολλούς η παραμονή του ήταν ένα στοίχημα απ’ τον Τσάβι Ρόκα κι ο Πορτογάλος καλείται να το κερδίσει.

Ανδρέας Βεντούρης