Ο Χάρι Κέιν στο φιλικό με την Σαχτάρ Ντόνετσκ φάνηκε ν’ απολαμβάνει τη δράση με τη φανέλα της Τότεναμ! Πέτυχε καρέ τερμάτων για τα «σπιρούνια» στο 5-1 επί των Ουκρανών και έδειξε να μην τον ενοχλεί καθόλου η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί αναφορικά με το μέλλον του.

Τέσσερα γκολ ο Κέιν, αρχηγός και παντελώς ανεπηρέαστος από το θέμα με την Μπάγερν! (vids)

Ο Άγγλος στράικερ, πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για το λονδρέζικο κλαμπ και αρχηγός του συλλόγου, μια εβδομάδα πριν από την έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ για την σεζόν 2023-2024, έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση.
Στο φιλικό ματς με την Σαχτάρ Ντόνετσεκ δεν πέτυχε ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τα τέσσερα (38′, 50′, 55′, 79′) από τα πέντε τέρματα της νίκης (5-1) της ομάδας του Άγγελου Ποστέκογλου.
Μάλιστα, έδειξε να το χαίρεται και φυσικά φορούσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο μπράτσο μέχρι το 80ο λεπτό, όταν και αντικαταστάθηκε – εν μέσω standing ovation – με το απόγευμα της Κυριακής να είναι τρομερά διασκεδαστικό για εκείνον.
Όλα αυτά, με την Μπάγερν να έχει καταθέσει την τελική πρότασή της έναντι 100+ εκατομμυρίων ευρώ από την Παρασκευή, να έχει βάλει διορία απάντησης τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας και τον Ντάνιελ Λίβι να τα έχει αφήσει όλα και να έχει φύγει διακοπές!
Το τελικό 5-1 στην αναμέτρηση με την Σαχτάρ διαμόρφωσε ο Σκάρλετ στις καθυστερήσεις.