Το ότι η Ομόνοια έχει αδυναμίες και χρειάζεται ενίσχυση βγάζει μάτι, αλλά και οι ποδοσφαιριστές με τους οποίους ήδη ενισχύθηκε πρέπει να βοηθήσουν.
Αν λάβουμε υπόψην τα πέντε επίσημα μέχρι στιγμής παιχνίδια (το Σούπερ Καπ και 4 ευρωπαϊκά), το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι τα νέα αποκτήματα βοήθησαν ελάχιστα έως και καθόλου παρά το γεγονός ότι πήραν χρόνο (ειδικά οι Σεμέδο και Κουλιμπαλί).
-Ο Κουλιμπαλί έδειξε αστάθεια στα μετόπισθεν παρά το γεγονός ότι τον εμπιστεύεται ο Σωφρόνης και είναι αλήθεια ότι φέρει ευθύνη σε κάποια από τα γκολ που δέχθηκε η Ομόνοια.
-Ο Μαρκίνιος Σιπριάνο δεν αγωνίστηκε πολύ αλλά όσο έπαιξε δεν έδειξε ακόμα κάτι το ιδιαίτερο.
-Ο Βέλικο Σίμιτς πήρε ευκαιρία και σαν βασικός (στο πρώτο ματς με την Μίντιλαντ), έπαιξε σαν αλλαγή και στα υπόλοιπα παιχνίδια αλλά είναι ξεκάθαρο ότι χρειάζεται ακόμα χρόνο προσαρμογής.
-Ο Γουίλι Σεμέδο ήταν βασικός σε όλα τα παιχνίδια αλλά ψάχνει και αυτός τα πατήματα του. Δεν είναι ουσιαστικός και για την ώρα δεν θυμίζει τον ποδοσφαιριστή που εντυπωσίασε στο περσινό πρώτο μισό του πρωταθλήματος με την φανέλα της Πάφος FC, παρουσία που του έδωσε μεταγραφή στο εξωτερικό.

Χρίστος Χρίστου